Lasurit

Електрическото бъги на VW спринтира през Калифорния

Електрическото бъги на VW спринтира през Калифорния

Електрическото бъги на VW спринтира през Калифорния

Реклама Opel Stock
Електрическото бъги на Volkswagen се появи за тестове в Калифорния. Колата ползва платформата за електрическо задвижване на VW (MEB) и ще бъде представена и на Pebble Beach Concours d'Elegance по време на Седмицата на автомобилите в Монтерей.

Модулният дизайн на машината позволява и на външни производители множество възможности за интерпретация, точно както навремето оригиналният комплект Meyers Manx направи за първите бъгита, които между другото са с родно място в полуострова.

Отказът от врати и покрив позволява “въздушно” шофиране на плажа. Компонентите за офроуд на машината включват стандартните 18-цолови джанти и BFGoodrich T / A високопроходими гуми (255/55 отпред и 285/60 отзад), налице е и плътна алуминиева защита на дъното. Две здрави червени стоманени уши за теглене са вградени в броните. Подсилената рамка на предното стъкло и ролбарът са проектирани да осигуряват висока защита на пътниците.

Вътрешноста, доколкото в отритата машина има нещо такова, е с характерната за този тип машини минималистична естетика и водоустойчиви материали. Многофункционалният волан е покрит с водоотблъскваща кожа от напа. Той има сензорни контроли, а цифровият инструментален клъстер предоставя необходимата информация на таблото за управление. Въпреки съкратеното междуосие, пътниците имат достатъчно място в превозното средство.

Задвижващият механизъм се състои от електродвигател, интегриран в задния мост със силова електроника, предавателната кутия е 1-степенна, батериите с капацитет от 62 кВтч са разположени в пода на автомобила. Електродвигателят осигурява мощност от 150 кВт/204 к.с. и максимален въртящ момент от 310 Нм. Пробегът на бъгито с едно зареждане е 250 километра мерен в цикъла WLTP. Спринтът от нула до 100 км/ч става само за 7,2 секунди. Максималната скорост е ограничена по електронен път на 160 км/ч. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024