Opel Stock

Мечтаните коли за холa - видео

Мечтаните коли за холa - видео

Мечтаните коли за холa - видео

Реклама Honda ZR-V
Може да се забавлявате необуздано в състезание с автомобили тип GT...в хола си с новата "състезателна писта Carrera Digital 132". Защото суперколите в серията GT са в свой собствен клас. 24-часовите състезания са върховият тест за издръжливост за човека и машината, а за специални предизвикателства са необходими и специални състезателни машини.

В GT Triple Power Set три супер автомобила очакват феновете на моторните спортове. На стартовата линия са якото Porsche 911 RSR от състезателния отбор Proton Competition и Lamborghini Huracán GT3. Силовото трио се затваря от Ferrari 488 GT3. Всички състезатели имат “много” мощност под капака, взискателното трасе изисква всичко за хоби-състезателите по засуканите завои, както и по високоскоростните завои, които правят близо осемметровото трасе истинско предизвикателство.




В новия комплект Grid 'n Glory спортни автомобили мечта могат да се надпреварват по пистата и с Audi R8 LMS и BMW M6 GT3. На приблизително 7,3 метра дълга писта Carrera, автомобилите могат да разгърнат цялата си мощност и да доставят на високоскоростните направления вълнуващи изпреварващи маневри. Двата слота с мащаб 1:32, включени в комплекта, могат да се състезават срещу до още четири автомобила.

Всички превозни средства в двата нови комплекта са оборудвани с предни светлини и задна спирачна светлина, което ги прави идеални за вълнуващо състезание на дълги разстояния в собствените ви четири стени - дори и на тъмно през нощта. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024