Lasurit

Кемпер за любителите на хард офроуда

Кемпер за любителите на хард офроуда

Кемпер за любителите на хард офроуда

Реклама Renault Arkana
Този автомобил е за отчаяни водачи, които предпочитат да пътешестват там, където няма пътища, а само направления. Ако действително искате да сте независим пътешественник с къщата си на колела и да се наслаждавате на истинска свобода, достигайки до места, където няма хора, тогава Torsus PraetorianOverland е именно това, което търсите.

Това интересно решение се прадлага от компанията Torsus — не просто автокъща, а кемпер-всъдеход. Задвижването е пълно, двигателят е шестцилиндров дизел с мощност 240 к.с. и максимален въртящ момент от 925 Нм. Максималната скорост на това чудо на колела е 117 км/ч.

Оборудването му предлага максимална автономност. Монтирани са слънчеви панели с мощност 150 Вт, които зареждат акумулатори, захранващи от своя страна всички електроприбори в дома на колела със собствено електричество. На борда има резервоари за прясна и мръсна вода, както и система за подгряване на водата с ток.

В кухнята са на разположение газов котлон, фурна и димоотвод. Налице са още хладилник, микровълнова печка и дори пералня. Естествено има килер, душ, тоалетна. както и многочисленни висящи и стоящи шкафове. За спане се предлага голям двоен креват с шкафчета и полички. Още едно спално място излиза при разгъване на голямото кресло. За доброто прекарване на борда са предвидени спътникова телевизия и аудиосистема.

Отвън е монтирана стойка за велосипеди, прозорците са тонирани, има няколко заключващи се багажника. За защитата на автомобила при преодоляване на сложно проходима местност отпред и отзад са прикрепени защитни решетки.

За тези които пътуват с приятели се предлага и офроуд ремарке за кемпаре, чиято вътрешност повтаря тази на самия кемпер с изключение на задвижващата част и шофьорската кабина. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024