Opel Stock

Алтернативните задвижвания правят кариера при светкавицата!

Авг 19, 2019
Алтернативните задвижвания правят кариера при светкавицата!

Алтернативните задвижвания правят кариера при светкавицата!

Реклама Renault Arkana
Дълго време алтернативните задвижвания можеха да се видят само в екзотични превозни средства. Но европейските марки като Opel променят това и свързват хибридите и електродвигателите с добре познати масови модели.

Тези задвижвания правят вече сериозна кариера при Opel Blitz /светкавицата е емблема на марката/. Opel ще покаже някои от тях със световните им премиери на Международното автомобилно изложение (IAA) 2019 във Франкфурт на Майн. Там ще дебютират новите поколения на Opel Corsa, Grandland X-Hybrid и новата Opel Astra.

Така например новата Corsa ще се предлага с класическото задвижване с ДВГ, както и за първи път като батерийно-електрическия вариант Corsa-e с чисто електрически обхват до 330 километра според WLTP.

Втората световна премиера е при новия Grandland X Hybrid4 4х4, който съчетава мощността на 1,6-литров турбо бензинов двигател и два електродвигателя, които предлагат обща мощност до 300 к.с.

Третият новодошъл в лигата е новата Astra. С напълно ново поколение двигатели и новоразработените скоростни кутии, Astra с пет врати и спортния tourer са подготвени да поставят стандарти по отношение на ефективността и ниските емисии. В сравнение с предшественика си, емисиите на CO2 са намалени с до 21 процента.

„В IAA ние от Opel ще покажем как бъдещето на автомобила ще стане реалност“, казва изпълнителният директор на Opel Михаел Лохшелер. - "Ние се фокусираме върху клиентите и техните нужди. Ето защо предлагаме цялото портфолио на задвижването - от новаторски електрически и хибридни задвижвания до ефективни ДВГ. Всички нови модели са оборудвани с най-новите технологии - и вече могат да бъдат поръчани.” Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024