Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря Мартин Трифонов с белезници

По следите му от вчера бяха полицаи, военни и горски
Обновена: 16 авг 2019 16:42 | 16 авг 2019 14:43, Камелия Цветанова
212
Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря Мартин Трифонов с белезници
Снимка: МВР

Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен след преследване с полицията, съобщи Нова тв.

При преследването Мартин Трифонов е бил прострелян в краката и е в болницата в Сливен. Няма опасност за живота му, съобщават източници от МВР пред БНР.

По следите му от вчера бяха полицаи, военни, служители на горското стопанство, след като той беше единственият заподозрян за изнасилването и пребиването до смърт на детето.

Още по темата

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов съобщи, че Мартин Трифонов е криминално проявен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние, каза още Иванов.

Сигналът открито момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците по-късно почина в болница, е подаден вчера около 14 ч..

По първоначална информация Трифонов е пиел алкохол пред магазина в селото, детето е отишло да си купи сладолед. Вероятно младежът е проследил жертвата си.

Според полицията Трифонов е извършител на множество кражби във вилната зона в района.

По думите на Димчо Георгиев, кмет на Сотиря Мартин е "затворен и некомуникиращ с хората човек".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
3
 
! Отговори
До163 преди 4 години
Има по-смислено,ама не можем да го набараме тоя
163
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо доживотен затвор? Пак с нашите данъци да го храним, и да спинка на топло през зимата. По бай Тошово време на прасетата без обществена дискусия!
162
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доживотен затвор е малко , предлагам 1 ден затворен заедно с бащата на убитото момиченце! РИП
161
3
 
10
 
! Отговори
ШикагоЗавинаги преди 4 години
На убиец на дете да му се дават 20г.?!По закон?! И вие си живеете в този свят без да промените нищо? Без да поискате да промените нещо-този закон например! Разказвал съм на колеги за такива случаи-като примерно баща изнасилва дъщеря си(10г) и получава 8г. Те ме гледаха със съжаление и им стана гадно.
160
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дете на демокрацията! За радост на всички ***.
159
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви са тия изверги бе? Затова ли умряха Левски, Ботев и стотици други? Затова ли бяхме 5 века под турко робство и търпяхме? Никакъв смисъл. Левски и Ботев по - добре да си бяха отишли в Румъния и да си бяха живели живота. Какво са се хабили за такава загубена кауза като България...
158
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доживотен затвор за убиеца.Държавата трябва да се погрижи повече,за образованието и социализирането на децата.
157
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ми липсва времето, преди 10 ноември 1989 г. Ако това се беше случило тогава, тоя хубостник щеше да бъде осъден на смърт. А преди да се изпълни смъртната присъда, щеше да поработи малко в урановите мини. Накрая щяха да изпратят на тъпата му майка само червената шапчица (тая от снимката). Гледах тая *** (майката) по телевизията и бях като ударена от гръм, когато заяви, че вина за убийството на детето носели дядо му и баба му, защото те го гледали, а не родителите!
156
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква кастрация се?Тоя *** е убиец на дете,ве.Садист.Никаква милост,към такива.Тоя е недостоен за живота.Простреляли го в крака.Защо не са му пръснали тиквата,ами сега,дела,разкатаване,досъдебно,адвокати и накрая или пробация или нищо.За такива само смърт.
155
0
 
12
 
! Отговори
Защо в крака ? преди 4 години
????? Защоооо
154
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде е държавата в лицето на институциите за да не позволи да растат такива хора необразовани, неадекватни и в мизерия и деградация. За съжаление този млад човек не е единствен, жертва на средата в която е отраснал. И сега виждаме резултата и започнат политиците да си чешат езиците. Никой не проследява, защо се стигна тук. А този е същият, като онзи който уби журналистката в Русе.
153
16
 
4
 
! Отговори
до коментиращите преди 4 години
Всяко убийство ли коментирате толкова крайно и настървено?И с такава убеденост?И присъди издавате и изпълнявате!Няма ли какво по-смислено да правите по цял ден?
152
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам точно на какво се дължи, но вече всеки втори е луд, особено по селата и малките градове
151
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те го спипаха, но БХК ще пратят един адвокат да ги осъди, че са го ранили. След това може да се окаже че ще му плащаме вместо да излежава 5 годишна присъда. Дори да го осъдят на доживотна без право на замяна, ще лежи най-много 10, тогава ще закриват държавата и който я купи ще ги пусне всичките.
150
2
 
4
 
! Отговори
ще съди дедовия преди 4 години
До ПроСоТо"Централата" им в САЩ е само пощенска кутия. Реално такава фирма там не съществува. Проверих кой е президентът и управителят на фирмата в САЩ, но на сайта им такава информация не съществува, а американците нормално я пишат. Но затова пък пише, че главната квартира е в София. Правете си сами изводите.
149
2
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
м/у другото,тоя случай не ви ли напомня на оня случай с пробива в НАП?..И ТОГАВА измъкнаха набързо един "заподозрян",..вече дори не помня името му,а после се оказа,че неговия шеф бил забъркан и за да "не се повтори" щуротията, съсипаха бизниса на човека....Гледам, че щял да съди "държавата България" за щети....ДА ГО НАПРАВИ!!!Такава УЖАСНА МАЛО УМЩИНА НА ВСИЧКИ НИВА НЯМА НИКЪДЕ по света!!!!..Всеки режим си има недостатъците,но тоя на Тиквата ..просто няма дефиниция за него..
148
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонименнапълно съм съгласен...Но все пак:..-би ли обърнал внимание на т.1 и т.2 ?Хем гръмко съобщават,че спипаха УБИЕЦА ,НЕ "ЗАПОДОЗРЯНИЯ",хем по-долу прилагат известните словесни еквилибристики..?!..И да бъда откровен:..-НЕ мисля,че това е приумица на "медията"....Колкото и да не ни се вярва,има..."влияние" от .."некои институции"..ТОТАЛНО!!!
147
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Езикът не е учудващ. Дори когато убиецът е ясен и няма други заподозрени, по-сериозните медии пишат предполагаемия или заподозрения до произнасяне на присъдата, а за информация по развоя на престъплението вероятно. Така се застраховат срещу дела за клевета ако въпреки всичко се окаже някой друг.
146
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами спасителят увиснал на кръста също е с брада. За неговите почитатели ли говориш?
145
1
 
20
 
! Отговори
i'm преди 4 години
И и така като го гледам с тази брада...Дали не изповядва и една особено нашумяла през последнмите години религия или само така изглежда?