Мистерия: Кой запуши софийски канал с дунапрен?

5 часа бяха нужни на екипите да изчистят канала
16 авг 2019 11:15,
33

Екипи на "Софийска вода" попаднаха на  голямо количество дунапрен при отпушването на канал на бул. "Александър Стамболийски“. Над 5 часа отне на специалистите да извадят необичайния материал.

Не е ясно колко време дунапренът е престоял в канала.

"Mистерия е как е попаднало всичко това в канала. Не е ясен извършителят", каза за "България сутрин" Красимир Кръстев от "Софийска вода".

Пред Bulgaria ON AIR той допълни, че всеки ден превантивно се прави профилактика на канализацията. „Софийска вода“ напомня, че за нормалното функциониране на канализационната мрежа са проблем дори и дребните отпадъци, които често попадат в нея.

В канала попадат и токсични продукти като живак, лакове и бояджийски материали, домакински препарати и лекарства, които са сериозно изпитание в процеса на пречистване и представляват риск за околната среда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Евреите се борят след като българите си стоят нахално в тази Земя, дадена от бога на своя народ. Сега е наред задължителната ваксинация, и който се дърпа няма да има право да купува и продава. В мускулчето между палеца и показалеца ще се монтира съвършено безболезнено едно, кажи го речи нищо, но то ще дава право на съществуване. Ще има референдум и народа решително ще си го поиска това безплатно фънче, а при Демокрацията - глас народен глас божи! Бойко ще стане Мюфтия, а Соломон Паси Премиер.
29
0
 
3
 
! Отговори
Деса преди 4 години
На Позитано правят ремонт. Това са дюшеците на Корнелия
28
0
 
2
 
! Отговори
Не е Путин преди 4 години
Иван Костов е, а Сакса му помага. Яд ги е, че не ги избраха за по още един мандат.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова е!Борбата се води на всички фронтове и с всички средства!
26
1
 
4
 
! Отговори
Знам го кой е преди 4 години
Това е орангутанът от Зоопарка.През деня крие по няколко от бананите, с които го хранят и после с тях подкупва нощния пазач, за да го пусне за няколко часа.После на бегом и с подскоци идва до центъра на София, крие се в сенките, катери се по олука до апартамента на баба Деспина от 6-и етаж, която редовно се оплаква, че нещо в апартамента й е разбутано. Според снаха й, разбутана била паметта на бабата.Орангутанът нарамва толкова дунапрен, колкото успее да награби и тръгва да запушва каналите.
25
3
 
4
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
"ЧЕРВЕНАТА КОНСПИРАЦИЯ"--КАТОТОЧНА НАУКА!!!!!ЧАСТ ОТ ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА---НАРЕЧЕНА "КОМУНИЗЪМ"!!!
24
1
 
2
 
! Отговори
3M преди 4 години
омбудсрама започна предизборна борба. Скоро ще включи нещо и ото костинброд
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отсреща има банка. Не може да няма камери. Деянието е умишлено и цели да скапе някой от бизнесите на партерните етажи.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
младежкото бсп в действие!
21
0
 
5
 
! Отговори
Еех, дЕца ... преди 4 години
Имало едно време - когато по софийските улици минавали двайсетина автомобила за час - специални ГАЛЬОТИ (едноконни товарни двуколки с висооки колела), с които веднъж или по-често месечно *** специалисти обикаляли по всички МЕТАЛНИ канални решетки, ИЗВАЖДАЛИ ГИ и с дълги гребалки изгребвали мърсотията от дъното на канала, хвърляли я в гальотите, намествали РЕШЕТКИТЕ НА МЕСТАТА ИМ и т.н., и т.н.Минало много време от тогава, появил се дунапренът и уличните задръствания и т.н., и т.н.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Терористи са хакнали сървъра на клозетната канализация."Може би е казано за майтап, но ако стане на лай нение, проблемът е сериозен, не е само гадната смрад
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този дунапрен е тъпкан умишлено. Такива огромни парчета не могат да "попаднат" случайно. Пробвайте да натъпчете дунапренова гъба за къпане в бирена бутилка (ако се съди от снимките, съотношението е горе-долу такова), трудно е, направо си е упражнения за луди.Най-вероятно някой е искал да създаде "кризисна" ситуация.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно са ремонтирали канала, и са взели тръба в която клошар си е постлал дунапрен да спи на меко и сухо, а от ВиК не са видели дали слагат празна тръба. Вариант 2: Там където се съхраняват тръбите, на кучето е било постлан дунапрена вътре в тръба и пак са го натоварили и монтирали без да гледат дали е празна
17
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Терористи са хакнали сървъра на клозетната канализация.
16
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кристиян е хакнал сървъра на канализацията. Искал е като мине *** с кортежа да бликнат акита и да дестабилизират държавата
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каналджиите са го запушили; следват интервюта, пресконферeнции, селфитa, лайкове във Фейса, продaжбa на бестселъри- разказвaйки как после геройски са се борили дa отпушат канала. Холивуд ще направи дори филм за тях и ще станaт известни и богати.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са ни виновни р.о. те.Трябва да има камери, които са заснели саботажа.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не е пък чичо Тръмп?Може да му се е сторило, че процентът на русофилството у нас е по-високот допустимото.
12
7
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
На столетницата превръзките ...
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Не може да е Путин, защото той е запартък и няма сила да влачи дунапрена.Някой от родните терористи, които са на заплата при него е.