New Dacia Duster

717 "кончета" за Dodge Charger Daytona 50th Anniversary Edition

Dodge Charger Daytona 50th Anniversary Edition

Dodge Charger Daytona 50th Anniversary Edition

Реклама Peugeot 408
Dodge разкри подробности за новата специална ограничена серия Charger Daytona 50th Anniversary Edition, разработена за да отбележи 50 години от появата на легендарният Charger Daytona и подобно на него ще бъде пуснат в продажба в само 501 екземпляра.

Цялото име на новата специална серия на Charger е Dodge Charger SRT Hellcat Widebody Daytona 50th Anniversary Edition и както подсказва го, под предния капак на автомобила е монтиран 6.2-литров HEMI® Hellcat V-образен, осемцилиндров двигател, който обаче е получил лека доработка и съответно увеличение в максималната си мощност до 717 конски сили.

Новият Dodge Charger Daytona 50th Anniversary Edition ще бъде наличен за поръчка от есента на тази година, като клиентите ще могат да избират между четири екстериорни цветови изпълнения- B5 Blue, Pitch Black, Triple Nickel и White Knuckle, като първият от тях е ексклузивно предложение в цялата моделна линия 2020 на Charger.

Новата специална серия на Charger се отличава от стандартните предложения в модификационното портфолио на модела и с тематично изпълнен интериор. Тук дизайнерите на американската компания са заложили на допълнителни елементи от карбон, контрастни сини шевове, спортни седалки с вентилация и подгряване, и с тапицерия от Nappa и Alcantara, и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024