Lasurit eshop

Новият CORVETTE стартира от 59 995 щатски долара

CORVETTE

CORVETTE

Реклама Nissan X-Trail
Днес CHEVROLET обяви официално цената, на която компанията започва предлагането на изцяло новото поколение на легендата CORVETTE. Базовата версия на суперспортния автомобил е определена на 59 995 щатски долара за нивото на оборудване 1LT.

Базовото изпълнение на CHEVROLET CORVETTE STINGRAY е оборудвано с 6.2L, V-образен, осемцилиндров двигател с 490 конски сили, осемстепенна роботизирана предавателна кутия, делим твърд таван, система за безключов достъп до интериора и стартиране на мотора с бутон, двузонална климатична инсталация, адаптивно управление с шест режима на работа и други.

CORVETTE 2LT награжда базата с прожекционен head-up дисплей, седалки с подгряване и климатизация, както и с допълнителни странични регулируеми опори, волан с подгряване, аудиосистема BOSE, камера за задно виждане и други.

CORVETTE 3LT обещава специални спортни седалки, допълнителна кожена тапицерия, в това число за панелите на вратите.

Междинното ниво на екипировка на новия CHEVROLET CORVETTE STINGRAY- 2LT, е оценено на 67 295 щатски долара, а топ-изпълнението 3LT започва от 71 945 долара. Производството на автомобила е планирано да започне по-късно през тази година.

Като допълнителна екипировка за новия CORVETTE, от CHEVROLET предлагат пакет Z51 Performance (5000 щатски долара), който обещава възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за по-малко от 3 секунди. Тук са добавени спортна изпускателна система, допълнителни аеродинамични елементи, оптимизирана спирачна система и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024