Lasurit eshop

Karsan с нова сделка за стратегическо партньорство във Франция!

Авг 15, 2019
Karsan с нова сделка за стратегическо партньорство във Франция!

Karsan с нова сделка за стратегическо партньорство във Франция!

Реклама Skoda Stock
- Karsan става 50-процентов акционер на HCI, негов дистрибутор във Франция!

Предлагайки съвременни решения за обществен транспорт, Karsan настоява с инвестициите си за разширяване на своята мрежа от продукти и услуги и засилване на вече стабилните продажби на задгранични пазари. Karsan подписа споразумение за партньорство с базираната във Франция дистрибуторска компания HCI (Hervouet Corporate Industry) и стана 50-процентов акционер.

Като се стреми да увеличи пазарния си дял на френския пазар с новото партньорство, на Karsan ще бъде разрешено да кандидатства за публични търгове във Франция. Заместник генералният директор по търговските въпроси на Karsan, Mузафер Арпачиоглу, коментира: „Ноу-хауът на HCI и опитът му на френския пазар, съчетан с широкото му клиентско портфолио, ще допринесат за развитието на Karsan на този пазар. Нашите Jest Electric и Atak Electric автомобили с техните компактни размери от 6 и 8 метра са особено много търсени във Франция, където искаме да видим повече от нашата гама от електрически продукти по пътищата. Вече получихме 13 поръчки за електрически превозни средства от този пазар. "

Karsan, единственият независим производител на автомобили с много марки в Турция, подписа важно споразумение като част от своите задгранични операции. Karsan стана 50-процентов акционер на базираната във Франция дистрибуторска компания HCI (Hervouet Corporate Industry), за да разшири мрежата си от продукти и услуги и да увеличи своите вече стабилни продажби на задгранични пазари. С това партньорство Karsan направи важна стъпка към увеличаване на дела си на френския пазар и наддаване на публични търгове. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mazda Toyota

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Апр 26, 2024