New Dacia Duster

Как правилно да предложим колата за продан?

Авг 14, 2019
Как правилно да предложим колата за продан?

Как правилно да предложим колата за продан?

Реклама Skoda Monte Carlo
Ако колата изглежда отвън и отвътре добре със сигурност имате добър шанс да продадете добре напълно запазена машина втора ръка. Важно е обаче да се представи колата на борсите за автомобили в Интернет по позитивен начин - това може значително да намали времето, необходимо за сключване на договор.

Особено важни са две неща - подготовката на колата за продажба, да се наблегне на факта, че вътре и отвън е в добра форма. И да се направи подробно фотографско представяне на автомобила в рекламата.

„Въз основа на първото впечатление потенциалният купувач често решава несъзнателно и в рамките на секунди за или срещу автомобила“, казва Марк Хершбах от платформата за търговия с автомобили Carmato. - "Дори да звучи банално, употребяваните автомобили трябва минат през автомивка преди фотосесията и да се почистят старателно отвътре. Само след това трябва да се добавят допълнителните й положителни характеристики, като добре поддържана сервизна книжка, списък с оборудване и други данни важни като критерий за решение.”

„За купувача ще е добре да погледне отблизо автомобила отвън, като се обърне специално внимание на изгледа отпред и отстрани“, казва Хершбах. - “ Трябва да има поне една снимка на кабината и багажника. Всичко останало е по избор, но насърчава положителното впечатление. Плюсове носят и индивидуалното специално оборудване, което определено отваря още място за добър избор.”

Разбира се, наложително е реалистичното ценообразуване, за да се запазят сериозните перспективи. Интерес представлява също дали превозното средство е било използвано преди това за частни или служебни цели, предишният му брой притежатели, датата на следващата основна сервизна проверка и евентуални повреди получени при аварии и техните ремонти. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024
Авто Новини Техника /Technics Бизнес /Business Камиони / Trucks Електромобили Mercedes-Benz

Клиенти тестват вече Mercedes-Benz eActros 600

Апр 19, 2024
Авто Новини Техника /Technics Бизнес /Business Електромобили

Сега е моментът за електрически автомобил втора употреба

Апр 19, 2024