Skoda Monte Carlo

Volkswagen T-Roc Cabriolet идва през пролетта на 2020 година

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Реклама Peugeot 408
Днес Volkswagen разкри първите подробности за новата версия на модела си T-Roc- T-Roc Cabriolet, която ще дебютира пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт през септември.

Основната отличителна черта на Volkswagen T-Roc Cabriolet, който ще бъде лансиран на пазара през пролетта на следващата година и който от марката определят като първия в сегмента кросовър кабриолет, ще бъде текстилният му сгъваем таван, който предлага трансформация на купето само за 9 секунди. Същият може да се сгъва и разгъва дори при скорост на движение от 30 км/ч, а заключването му е електромеханично.

Безопасността на Volkswagen T-Roc Cabriolet е допълнително увеличена чрез автоматична система, която сасича възможност от преобръщане на превозното средство и активира предпазни ролбари зад подглавниците на задните седалки.

Volkswagen T-Roc Cabriolet ще се предлага с иновативна система за свързаност, която ще работи непрекъснато и по този начин ще даде възможност за интегрирането на изцяло нови възможности за услуги и функционалности.

T-Roc Cabriolet ще се предлага в две нива на оборудване- Style и R-Line, както и между два бензинови турбоаграта- еднолитров трицилиндров със 115 и 1.5 литро, четирицилиндров със 150 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024