Lasurit eshop

Rezvani TANK: Брониран Jeep Wrangler за 349 000 щатски долара (Видео)

Rezvani TANK 2020

Rezvani TANK 2020

Реклама Opel Stock
Нишовият производител на бутикови бронирани и спортни автомобили Rezvani разкри подробности за новото си пазарно предложение TANK 2020.

Rezvani TANK, който е разработен на базата на Jeep Wrangler JL, е оборудван с "донорски" задвижващ агрегат- 3.6 литров, V-образен, шестцилиндров с максимална мощност от 285 конски сили, но от компанията са предвидили възможност за изпълнение на автомобила във версия TANK Military Edition с 6.4-литров, V8, с 500 конски сили и базова цена от 295 000 щатски долара.

Черешка в модификационното портфолио на Rezvani TANK обаче е изпълнението TANK X, което е оборудвано с 6.2-литров, Supercharged V8 мотор, взет назаем от Dodge Demon, който е в състояние да генерира максимална мощност от над 1000 конски сили. За тази версия на своето творение, от компанията гордо споделят, че е най-мощния SUV автомобил на света, а цената му стартира от 349 000 щатски долара, като може да набъбне още повече за бронираното му изпълнение TANK X Military Edition.



Наред със стандартните доработки по бронирането, Military Edition модификациите на Rezvani TANK са оборудвани с инфрачервена система за нощно виждане на FLIR, EMP (Electro-Magnetic Pulse) защита, набор газови маски, заслепяващи предни и задни светлинни блокове, сирена, блиц светлини, и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Тестове Авто глобус BMW BYD Citroen Geely Mercedes-Benz MG Smart Tesla

Тестовете на ADAC сочат: китайските автомобили не са това което бяха!

Апр 23, 2024