Lasurit eshop

Hyundai ще се представи впечатляващо на автосалона IAA във Франкфурт

Hyundai ще се представи впечатляващо на автосалона IAA във Франкфурт

Hyundai ще се представи впечатляващо на автосалона IAA във Франкфурт

Реклама Skoda Monte Carlo
Времената, когато присъствието в Международното автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт на Майн беше задължително за цялата автоиндустрия, изглежда приключиха. Особено през тази есен Hyundai ще бъде единствената глобална азиатска марка, която ще излага своите модели от 12 до 22 септември 2019 г.

С подходящо показване превозните средства на южнокорейците ще бъдат “осезаеми” в IAA, казват стратезите на Hyundai. В зала 11, щанд C01, посетителите ще могат да разгледат света на Hyundai на площ от 2000 квадратни метра. „Hyundai е дълбоко вкоренен в Германия, особено чрез централата си в Офенбах в Хесен“, подчертава изпълнителният директор на Hyundai Юрген Келер.

Посетителите на изложението ще могат да разгледат и изпробват моделната гама на Hyundai от автомобила с горивни клетки Nexo до спортния i30 N Performance. „В нашите дилъри и на търговските изложения ние сме много близки с нашите клиенти, а в IAA искаме да впечатлим посетителите с марката Hyundai и най-вече с нашите автомобили с алтернативно задвижване“, обяснява Юрген Келер.

Hyundai ще предлага самостоятелно каране на външните открити площи на изложението с най-големия парк от всички участващи производители. При офроуд-трасето всеки трети автомобил ще е Hyundai, казват от компанията. На разположение ще са SUV-ът Tucson, спортният вариант Tucson N Line, както и водещият Santa Fe, с които “скалите” на тестовата площадка ще могат да бъдат овладени.

Ако имате намерение да изпитате алтернативни задвижвания, ще можете да го направите с Nexo, новия Kona Hybrid и Kona Elektro. Ще се предлага и тест-драйв на фейслифта на Ioniq с трите му варианта - електрически, хибриден и зареждаем хибрид.

Младите посетители също ще получат получат впечатления от Hyundai. В шофьорската школа на Legoland малките ще могат да натрупат първия си опит на четири колела и дори да получат шофьорска книжка, подходяща за деца, чийто лиценз разбира се е ограничен до курса на Legoland. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024