Opel Stock

Върхови технологии в новия Nissan Serena

Nissan Serena

Nissan Serena

Реклама Peugeot 408
Nissan разкри първите подробности за новото поколение на мвогофункционалния модел Serena, който вече се намира в продажба на територията на Япония.

С променен екстериорен и интериорен дизайн, новият Nissan Serena се превръща и в един от технологичните представители на марката благодарение на редицата интелигентни системи за повишаване на безопасността, включени в стандартното оборудване на модела.

От Nissan споделят, че новата Serena продължава да предлага утвърдените и обичани от потребителите параметри, които могат да отговорят както на нуждите на семейства с деца, така и на бизнеса, благодарение на възможността за трансформирането на интериора в мобилен офис. В същото време обаче, новата генерация идва с иновативната система за повишаване на безопасността ProPILOT и хибридната e-POWER.

В стандартното оборудване на новата Serena на Nissan са включени също така система за регистриране на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача, система за предупреждение за обект при движение на заден ход, Emergency Assist for Pedal Misapplication, система за автоматично задействане на спирчаната система в случай на опасност, система за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия и други.

Също така, новата Serena стъпва на пазара с пилотната за марката система Adaptive LED Headlight (адаптивни фарове), която е в състояние да регистрира наближаващи превозни средства и да управлява поединично работата на всеки един от 12-те диода, интегрирани във всеки един от фаровете, елиминирайки възможността от заслепяване. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024