Skoda Monte Carlo

Новият Hyundai i10 изглежда впечатляващо

Hyundai i10

Hyundai i10

Реклама Renault Arkana
Hyundai разпространи първата скица на изцяло новото поколение на най-малкия си моделен представител- i10, който ще бъде представен за първи път пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт през септември.

Следвайки стратегията си, от Hyundai анонсират, че новата генерация на i10 е разработена и ще бъде произвеждана в Европа, с идеята да отговори във възможно най-голяма степен на местни очаквания и изисквания.

Съдейки по скицата, новият Hyundai i10 ще дебютира със значително по-драматичен дизайн в сравнение с актуалната си версия, като ще предложи по-спортно излъчване, с динамични, обемни и енергични линии и обеми. Основен акцент в стилистиката на компактния модел е неговата предна част, с масивна решетка и диодни дневни светлини и внушителни въздухозаборници.

От Hyundai споделят, че новото i10 разполага с пълен набор параметри да се превърне в лидер в своя сегмент, като разполага и с редица системи за свързаност и повишаване на безопасността и комфорта на борда.

В оборудването на Hyundai i10 ще могат да бъдат открити системи като Blue Link®, Apple Car Play, Android Auto, безжично зареждане за мобилен телефон, камера за задно виждане, система за известяване при опасност от удар отпред с функция за разпознаване на пешеходци, система за задържане на превозното средство в пътното платно, автоматични фарове и други. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Abt Seat

Cupra Tavascan в тест за издръжливост на ледено студено - видео

Апр 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Техника /Technics Бизнес /Business Дизайн / Design Електромобили Honda Nissan Toyota

$45K EV използва твърдотелна батерия за пробег от 1000 км - видео

Апр 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen със специална pop-up локация за новия e-C3

Апр 15, 2024