Lasurit eshop

Hyundai Motorsport обеща електрическа състезателна кола (Видео)

Hyundai Motorsport EV

Hyundai Motorsport EV

Реклама Skoda Monte Carlo
Днес състезателното подразделение на Hyundai Motor- Hyundai Motorsport, анонсира плановете на компанията да направи следващата стъпка в своето развитие като обяви, че вече работи по разработката на изцяло електрическа състезателна кола.

Изцяло новата състезателна кола, която в момента се разработва в централата на Hyundai Motorsport в Алзенау, Германия, ще бъде представена за първи път пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт през септември. Новата инициатива представлява нова стъпка в състезателната програма на автомобилния производител, започнала през 2012 година, и от която до момента се материализираха успешните проекти i20 R5, i30 N TCR и Veloster N TCR.

"Настъпва нова ера за Hyundai Motorsport", споделя Андреа Адамо, директор на подразделението. "В продължение на много месеци нашият екип в Алзенау вече работи сериозно върху вълнуващ електрически автомобил и скоро ние ще можем да споделим плодовете на труда си. Това обещава да бъде нова глава за нашата компания, естествено продължение на нашите състезателни дейности, такова, което е тясно свързано с актуалните тенденции и иновации в голямата автомобилна индустиря".

Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии