Skoda Monte Carlo

NOVITEC тунингова и Tesla Model 3 (Видео)

NOVITEC Tesla Model 3

NOVITEC Tesla Model 3

Реклама Opel Stock
След като зарадва с пакети за доработка собствениците на електромобилите Tesla Model S и Model X, сега тунинг специалиста Novitec разкри подробности за вижданията си на тема Model 3.

За разлика от стандартните си предложения, при Model 3 от Novitec са обърнали основната част от вниманието си не върху задвижващата система на автомобила, а върху оптимизирането на аеродинамиката на колата, разработката на уникални 21-цолови джанти и подобряването на окачването й.

Допълнителните аеродинамични елементи на Novitec за Tesla Model 3 са изработени от въглеродни нишки, като върху тях е нанесен прозрачен лак, но от тунинг компанията са предвидили възможност за изпълнението им в цвета на купето или контрастиращ на него.

21-цоловите джанти, които предлагат от Novitec са дело на американската компания специалист в проектирането и разработката на ексклузивни джанти за луксозни автомобили Vossen. От компанията споделят, че освен впечатляващи като дизайн и с възможност за цветово изпълнение в 72 варианта, джантите обещават и по-ефективно охлаждане на спирачните апарати на електромобила.








От Novitec предлагат също така и две програми за доработка на окачването, като първата предлага намаляване на отстоянието от пътя с 3 сантиметра, а втората, която е специално разработена от тунинг компанията, с 4 сантиметра. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024
Авто Новини Тунинг Opel

Irmscher Opel Astra IRC

Апр 01, 2024