New Dacia Duster

Приложения в помощ на автомобилистите

Авг 06, 2019
Приложения в помощ на автомобилистите

Приложения в помощ на автомобилистите

Реклама Opel Stock
Летните ваканции са в разгара си, мнозина използват свободното време, за да правят пътувания с кола или да предприемат по-продължителна ваканция. Но това бързо може да се превърне в истинско предизвикателство с въпросите - Къде мога да намеря най-близката евтина бензиностанция? Кой ще ми помогне при повреда? Веднъж тръгнали на път, отговори на тези въпроси могат да ни дадат някои полезни приложения.

Ако автомобилистите вече не знаят какво търсят, те могат да използват смартфона си с много от предлаганите полезни приложения и да намерят добра алтернатива на скъпите бордови компютри, инсталирани в превозните средства. Вместо да чуват новини за трафика, автомобилистите могат да използват приложението StauMobil, за да избегнат задръствания. Приложението осигурява информация за задръстванията, текущата пътна обстановка в градовете и предупреждава за строителни обекти, а всеки, който вече се е надянал в задръстване, може да предупреди други шофьори.

За да не се загубите, има навигационни помагала. Офлайн карти предлага например Maps.Me. Там можете да изтеглите карти за градове и пътища по целия свят, за предпочитане предварително чрез WLAN. Това спестява харченето на излишен обем данни по време на навигация и потребителят допълнително получава подробни указания за шофиране за забележителности или ресторанти.

А какво ще кажете за горивото? Ако не искате да заредите в скъпа бензиностанция за магистрала, приложението Mehr-Tanken може да ви помогне да намерите най-евтината бензиностанция. В допълнение, електрическите станции за зареждане и водородните бензиностанции също са част от портфолиото на приложението. Актуализацията на цените се прави няколко пъти на ден, а потребителите се уведомяват със съобщение за по-ниски цени на горивата в близост.

Също така не е маловажен проблемът да си намерите къде е паркирана колата, особено при дамите, които лесно се объркват в подземните паркинги, например. Приложението ParKing води потребителите към паркираното им превозно средство. След като колата е заключена, положението й в пространството е маркирано в App ParKing и може да бъде добавена и снимка за по-добра запомняне на мястото, където е паркирана. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mazda Toyota

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Техника /Technics Камиони / Trucks Електромобили Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Trucks: Зареждане с 1000 киловата!

Апр 23, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024