Opel Stock

Експерти на Червения кръст тестват новото поколение на Defender (Видео)

Defender

Defender

Реклама Honda ZR-V
Изцяло новото поколение на LAND ROVER DEFENDER направи поредната стъпка към официалната си премиера по-късно през тази година, след като екип специалисти на Червения кръст провериха възможностите на автомобила в екстремните условия, които предлага Дубай.

Експертите на Червения кръст (International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies) са имали възможност да се уверят в качествата на луксозния всъдеход както на легендарните и предизвикателни пясъчни дюни, така и на изпълненият със завои планински път Jebel Jais, където са били проверени динамичните параметри на автомобила при употреба на стандартни пътища.

"Jaguar Land Rover е горд с това, че подпомага работата на IFRC", коментира Ник Роджърс, изпълнителен дирекор на подразделението Продуктов инженеринг на автомобилната компания. "От 1954 година наши автомобили дават възможност за достъп до отдалечени и изпаднали в нужда общности, помагайки им да станат по-устойчиви и се надяваме, че новият Defender ще продължи това наследство. Дюните на Дубай са перфектното място да докажем, че това е най-способният Land Rover направен някога. В комбинация с нашата уникална система за контрол на сцеплението, която наблюдава и се конфигурира за множество разнообразни терени, това прави новия Defender фантастичен на пясъка и невероятно плавен на пътя".

Изпитанията на новия Defender в Дубай са поредната стъпка преди премиерата на новото поколение на модела, с прототипи на който към момента са изминати повече от 1.2 млн километра.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024