Opel Stock

Hyundai с поглед към бъдещето на мобилността

Hyundai STYLE SET FREE

Hyundai STYLE SET FREE

Реклама Nissan X-Trail
Подобно на нашите жилищни, работни и пространства за отдих, бъдещите автомобили също ще предлагат възможност за по-голяма персонализация и развитие на обстановката. Това е виждането на Hyundai по отношение на мобилността на утрешния ден и за да го онагледят, от марката са разработили специалната концепцията STYLE SET FREE.

"В бъдеще, технологите за автономно управление в електрическите автомобили ще елиминират необходимостта от водачи", коментира Уонхонг Чо, изпълнителен вицепрезидент и маркетинг директор на Hyundai Motor Company. "Това няма да е лукс, а ще бъде абсолютна необходимост. STYLE SET FREE има за цел да предложи уникало изживяване на борда, каквото друг автомобилен производител не е предлагал до момента, но и такова, каквото търсят потребителите".

Концепцията STYLE SET FREE ще демонстрира иновативни възможности, които дават възможност на потребителите на индивидуализират своето изживяване, подобно на начина, по който персонализират пространството си за живот, когато са извън автомобила си.

От Hyundai споделят, че STYLE SET FREE е разработен на базата на бъдещи разработки в областта на автомобилостроенето, в това число и автономното управление. Тук идеята е съсредоточена както върху възможностите за персонализация, така и на надграждане на елементи, продукти и услуги. От марката възнамеряват да разработят и изцяло нов магазин, подобен на тези за приложенията за мобилни телефони, който ще даде възможност на клиентите да избират сами най-подходящия за тях и съответните им нужди софтуер и хардуер

Допълнителни подробности за концепцията си STYLE SET FREE, Hyundai ще разкрие по време на международното изложение във Франкфурт през септември. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024