Opel Stock

21 милиона членове - ADAC счупи рекорда!

Авг 05, 2019
21 милиона членове - ADAC счупи рекорда!

21 милиона членове - ADAC счупи рекорда!

Реклама Honda ZR-V
Към 1 август 2019 г. членството в най-големия автомобилен клуб в Европа беше точно 21 001 728 членове. 57 процента от новите членове са на и под 40 години. Като цяло средната възраст на членската маса в момента е 50,4 години. Процентът на жените в ADAC се увеличава непрекъснато и в момента е 41 процента, подчертават от немския автомобилен клуб.

ADAC изпълнява сериозен план за реформиране, насочващ клуба по пътя за доразвиването му в модерен доставчик на услуги за мобилност. Президентът на ADAC д-р Август Маркл вижда рекордният резултат по чренска маса като "ясен знак, че хората се доверяват на ADAC като помощник, партньор и експерт по мобилност". Като решаващ фактор за този успех Maркл посочва последователната ориентация към интересите на члена: „ADAC придружава членовете си, където и да са на път. Разширяваме нашите мобилни оферти и в същото време действаме като ангажиран помощник на място за да могат хората спокойно да пътуват по свой и по индивидуален начин. "

“Разнообразието от форми на мобилност и услуги е едновременно предизвикателство и възможност”, добавя изпълнителният директор на ADAC Ларс Сутшка. - “ADAC ще стане още по-важен като доставчик на услуги за мобилност в бъдеще. Защото клубът ще използва всички технически възможности за предоставяне на настоящи, индивидуални и експертни напътствия и съвети. С нови приложения, онлайн оферти и нова концепция за света на моторите просто искаме да спечелим точки и с по-младата целева група“, - казва управляващият директор. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Тестове Авто глобус Електромобили Hyundai

Hyundai IONIQ 5 N е без аналог (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Mercedes-Benz

Mercedes-Benz показа G 580 EQ Technology. Цените започват от 142 621 евро (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024