Lasurit eshop

Hyundai обеща свързаност за всички свои нови автомобили в Европа

Hyundai обеща свързаност за всички свои нови автомобили в Европа

Hyundai обеща свързаност за всички свои нови автомобили в Европа

Реклама Peugeot 408
Hyundai Motor обяви, че компанията ще направи притежанието и употребата на своите автомобили значително по-лесни за европейските си клиенти. Това ще стане чрез въвеждането в стандартното оборудване на всички свои автомобили на системата за свързаност и обмен на данни Bluelink Connected Car Services.

Bluelink Connected Car Services ще стане част от стандартното оборудване първо на семейството електрифицирани автомобили IONIQ от тази година, а през следващите две ще бъде добавена в екипировката на всички останали модели на марката.

Системата за свързаност на Hyundai, която идва с интегрирана SIM карта и приложение за мобилен телефон, предлага на клиентите възможност за непрекъснао наблюдение на основни показатели на автомобила, отключване/заключване на вратите, предварително стартиране на климатичната инсталация, локализиране на превозното следство, информация в реално време за времето и пътната обстановка, цени на горива, наличност на зарядни станции.

Базата може да бъде надградена допълнително при поръчка на Audio Video Navigation (AVN) на Hyundai, която добавя функционалности като гласово разпознаване, изчитане на кратки текстови съобщения и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024