Lasurit

Електрификацията на BMW Group тепърва започва

Електрификацията на BMW Group тепърва започва

Електрификацията на BMW Group тепърва започва

Реклама Honda ZR-V
След успешното и рекордно като продажби първо полугодие на годината, BMW Group за пореден път потвърди отдадеността си към електрификацията на портфолиото си.

"На етап шест месеца, ние сме на път да постигнем целите си за цялата година", коментира Харалд Крюгер, председател на управителния борд на BMW AG. "Вдъхновяваме клиентите с нови продукти и още веднъж постигнахме успех с увеличаването на доставките на автомобили до рекордно ниво през първата половина на годината. Изпълняваме обещанията си- дори в динамично променящи се времена".

BMW Group ускорява значително плановете си за пазарно въвеждане на нови електрически и електрифицирани автомобили- първоначално анонсираните за лансиране на пазара до 2025 година 25 електрифицирани предложения ще се превърнат в реалност с две години по-рано- през 2023 година, като половината от тях ще бъдат с изцяло електрическо задвижване.

От BMW Group предвиждат, че на базата на показанията от 2019-а, доставките на електромобили ще се удвоят до 2021 година. До края на настоящата година, от автомобилния гигант очакват, че по пътищата ще се движат повече от половин милион нейни електрифицирани- изцяло електрически и зареждаеми хибриди, коли, а до две години групата ще разполага с пет изцяло електрически предложения.

В допълнение към BMW i3, в търсенето на което се отчита ръст от над 20% през първите шест месеца на годината, MINI ще получи първия си електромобил през ноември, а през 2020 година, в Китай ще започне производството на 100% електрическото BMW iX3. През 2021-а, на пазара ще бъдат лансирани BMW iNEXT и i4. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024