Skoda Monte Carlo

ЗАЗ за 300 000 долара – 260 к.с. и фарове от Harley Davidson - видео

Авг 02, 2019
ЗАЗ за 300 000 долара – 260 к.с. и фарове от Harley Davidson - видео

ЗАЗ за 300 000 долара – 260 к.с. и фарове от Harley Davidson - видео

Реклама Peugeot 408
Запорожец с цената на суперкар и всъщност машина събрана от елемeнтите на цели четири други. Навярно някакъв автомобилен Франкенщайн, биха си помислили мнозина. Но в случая този ЗАЗ 965 е нещо съвсем друго и на практика доста скъпо...

От оригиналния 965 са останали само няколко елемента на купето, но колата се припознава като зазка. Всичко останало по нея идва от други модели автомобили. Дори приличащите на оригиналните запорожкови фарове предни светлини идват от мотоциклет Harley Davidson.

Интериорът удивлява с множество нестандарни решения. Например, никъде не се виждат изходите на вентилациононната система, които са скрити в говорителите на аудиосистемата! Барчето е запълнено с допълнителни прибори за налягането и температурата на маслото, а вместо медиасистемата създателите на тунинга предлагат да се използва смартфон.




Вратите са с електрозадвижване, воланът се сваля и това облегчава влизането и излизането от автомобила. Спортните седалки са с четириточкови колани, налице са спортна предпазна ролбар клетка и противопожарна система.

В основата на този ЗАЗ лежи техника от два варианта на британския спортен модел Lotus Exige. Двигателят е с ходов обем 1,8 л от Toyota с компресорно пълнене за сметка на което мощноста е увеличена до 260 к.с. Заявената максимална скорост е 220 км/ч.

Извършената работа по колата е в доста голям обем, свършена е прецизно и това няма как да не се отрази на обявената цена за този наистина уникален ЗАЗ 965 - над 300 000 долара! Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024