Skoda Kodiaq

Стресът на пътуващите

Стресът на пътуващите

Стресът на пътуващите

Реклама Renault Arkana
За да стигнат до работното си място много шофьори карат доста километри. Според проучване на Федералния институт за изследване на населението в Германия единадесет милиона работещи пътници в Германия се нуждаят от повече от половин час, за да отидат на работа. В същото време времето за пътуване до работните места в градските агломерации се удължава поради натоварените маршрути за движение.

Проблемът е че пътуването до работното място може много сериозно да повлияе на вашето здраве. Преди всичко всяко пътуване генерира доста стрес. Ако влакът не пристигне точно на време, вие сте извън графика си. Същото отново ако сте в задръстване. И винаги недостигът на време създава натиск върху шията, “качва” мобилния телефон на ухото, същото и често при бързо хранене в колата. Нищо чудно, че мнозина страдат от т.н. „болест на придвижването“ свързана с чувство на стрес, повишена нервност и напрежение в шията и раменете.

Често необходимостта от пътуване до работа не може да се промени, но можем да се опитаме да помогнем на тялото си. Магнезият и витамините В осигуряват спокойни нерви и жизнени мускули. Е, до следващото задръстване. Тогава стресът започва отново от самото начало. Защото срещу срива на трафика няма (все още) никакво лекарство. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Актуализация на директивата на ЕС за шофьорските книжки

Мар 19, 2024