Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Не сте длъжни да се съобразите с този хороскоп
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 22.07.2019Коментари (0)1242
©
Хороскоп за днес, 22 юли:

Овен

Имайки предвид тенденцията на днешния ден, не се разстройвайте, ако нещата не се получават на момента. Не се опитвайте да спорите с началника си, особено ако е жена, оставете нещата за следващите дни.

Телец 

Ден, в който ще усетите върху себе си благодатта на добрите постъпки (ако сте правили такива). Нищо чудно ако някой колега ви предложи за награда и дори може да получите похвала от шефа си.

Близнаци

Ако правилно си “изиграете картите", още привечер ще бъдете опиянени от победата си. Трябва да внимавате в картинката и да избягвате да блъфирате, за да не паднете в собствения си капан.

Рак

Днес бихте могли да имате не малка полза от заниманията си. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите и реда в онова, което вършите. Но като цяло късметът е на ваша страна.

Лъв

Днес ще се наложи да си изясните някои взаимоотношения, което няма да ви е много лесно. Шансът е на ваша страна, затова не бързайте да се отказвате, а действайте. Не всичко е такова, каквото ви се струва.

Дева

Ще сте доста енергични и готови за помощ. Недейте само да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.

Везни

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Опасенията ви за едно или друго най-вероятно ще се окажат безпочвени. Но пък денят е прекрасен за любов, не се разсейвайте, а действайте по въпроса.

Скорпион

Денят ще е един от онези, в които изпитвате удовлетворение, че сте успели да свършите много неща. Организацията ви ще е безупречна и при това ще можете да извлечете полза от всичко, което правите.

Стрелец

Днес може сериозно да се разстроите от някакви дреболии. Опитайте се да гледате оптимистично на нещата и с подобаващата доза хумор, за да не станете жертва на обстоятелствата.

Козирог

И да се разсейвате, и да проявявате нервност, нещата няма да се оправят днес, така че имайте търпение. Не се опитвайте да предизвиквате съдбата, нищо няма да спечелите от това.

Водолей

Денят е доста благоприятен за вас. Освен, че ще успеете да дирижирате събитията, може дори да получите някой дребен подарък от съдбата. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, за да не си останете “с пръст в устата".

Риби

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: