Lasurit eshop

Победа в рали „Твърдица“ 2019 за Ангелов и Гаджев

Юли 21, 2019
Победа в рали „Твърдица“ 2019 за Ангелов и Гаджев

Победа в рали „Твърдица“ 2019 за Ангелов и Гаджев

Реклама Nissan X-Trail
- Пълна доминация на екипа в състезанието и първо място във всички етапи

Пилотите на „Мегапорт рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia R5) записаха победа в рали „Твърдица“ 2019, трети кръг от рали шампионата. Екипът води във временното класиране за сезона след две победи („Сливен“ и „Твърдица“) и едно второ място („България“).

Втори на 2,30 мин зад тях остана тандемът Петър Гьошев и Димитър Спасов с Peugeot 208 R2, а трети на 22 сек зад тях са Даниел Попов и Ангел Башкехайов, също с Peugeot 208 R2. Преди последната отсечка в прехода отпаднаха Тихомир Стратиев и Недялко Сивов (Ford Fiesta Proto), които се движеха на втора позиция на 1,04 мин зад Ангелов и Гаджев. Екипажът на „Мегапорт Рейсиг“ успя да спечели всички 7 състезателни отсечки на ралито.

„Очаквахме по-силна конкуренция на това рали. След голямата преднина вчера днес карахме с по-стари гуми, но бяхме сигурни, че ще спечелим и днешните отсечки. В миналото състезание имахме възможност да се борим с автомобил R5 и бе невероятна битка. Тук се видя след първата отсечка, че Ford Fiesta Proto не може да следва високо темпо. Наслаждавахме се на етапите и радвахме публиката. Много се надяваме, че в следващите състезания ще се включат още коли R5. Благодаря на участниците в категория R2 за невероятната битка, която направиха, както и на нашите спонсори „Еуратек“ и „Мегапорт“, коментира след финала Мирослав Ангелов.

Следващият кръг от шампионата е рали „Стари Столици“ – 14-15 септември. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024