Нинова за Кьовеши: Страх лозе пази, но е късно за пазача

Бойко Борисов сега тичал пред вятъра
Обновена: 20 юли 2019 17:23 | 20 юли 2019 16:45,
58
Нинова за Кьовеши: Страх лозе пази, но е късно за пазача
Снимка: BulFoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира съобщението от днес на премиера Бойко Борисов, че българското правителство ще подкрепи румънката Лаура Кьовеши за главен европейски прокурор.

"Страх лозе пази, но е късно за пазача.Борисов не подкрепяше Кьовеши. Даже ме пращаше в Румъния да видя какви бели е направила. Сега, когато тя остана единствен кандидат - тича пред вятъра. Късно ви е за смяна на позицията,г-н премиер. Време ви е за притеснения", написа червената лидерка във Facebook.

Още по темата

Нинова изтъкна, че през седмицата е задала въпрос в парламента към Борисов, свързан с евентуалната подкрепа на страната ни за румънката, но премиерът не отговорил, защото казал, че това не е от неговата компетентност.

В края на своя пост Нинова изразява своята отдавна заявена подкрепа на Кьовеши и припоня, че е отнесла много критики за това свое решение, включително "и от свои, и от други".

Соцлидерът смята, че румънката "може да бъде носител на справедливост за европейските граждани" и й пожелава успех в битката за поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писна ми от таз юрдечка ве! Аман, пълни ефира и нищо не казва, то не бяха метафори, не бяха каламбури, не беше чудо. Поне да й се разбираше нещо от "символика". Само се чува Борисов туй, Борисов, унуй. Като е толкова влюбена в Боко да отиде да ѝ удари една *** и да спре да замърсява ефира.
42
2
 
33
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Чоки..от както е на власт всичко при него е нередно,но Лаура ще го оправи,ще забрави влак да кара електрокар ,и последно време лодка,но първо ще се почне от асансьорчиков.
41
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко умира от злоба ,че не можа той да назначи удобен за него човек на нейното място. Мая Манолова я къшна от парламента и смяташе че като всички преди нея омбусмани там ще е безопасна за него ,защото не можеше да и затвори устата ,но пак сгреши ,сега се опита с Гергов броил му милиони от държавният бюджет да свали Нинова защото и тя му безспокои съня но пак удари на камък ....
40
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДРУГАРКО НИНОВА КАК СЕ СПРАВЯТЕ С ХИМНА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, ЧИИТО ЧЛЕН Е И БСП: НА КРАК О, ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О, РОБИ НА ТРУДА", КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА БЕДНИТЕ, КАК МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВАТА НА РОБИТЕ НА ТРУДА- ЕЙ ТОВА НЕ МОГА ДА СИ ОБЕСНЯ. ЗАЩОТО В ПЕТЪК ПО НОВА КАЗАХТЕ ЛИЧНО И ИСКРЕННО, ЧЕ СИ НЯМАТЕ ЛЕКА КОЛА И СЕГА СПЕСТЯВАТЕ ДА СИ КУПИТЕ.
39
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 42.Когато падни от власт първата новина ще е за него не бой се , а както виждам скоро ще се случи това ,защото народа му писна да живее на кредита на ръба а вие партийците да получавате по 20 бона на месец .....
38
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПетяА той вожда ти е спрял да говори ,я се замисли .....За мен лично БСП и ДПС и Греб са си БКП ,всички ,които гравитират около тя са само патерици....А ти мисли със собствената си глава а не с тази на пожарникаря ! Десет години го чакаме да слезе от джипа ,защото разбрахме че е добър шофъор но не е никакъв държавник щом България днес е не всички срамни места във всички международни статистики а пенсионерите ни живеят с 200 лв пенсия....
37
5
 
39
 
! Отговори
Петя преди 4 години
Нинова всеки ден говориш за Борисов,,,,,май много искаш да си с него и той да е до теб. ЗАЩО??? Е стига вече!!!
36
3
 
44
 
! Отговори
До 42. преди 4 години
Доказаха ли къщата в Барселона,островите му.Доказаха ли милиардите,които има.А,за ниските пенсий,заплати и за милиардите за самолети,които не са нужни,съм абсолютно съгласен с теб.Но, БСП откъде щеше да ги намери тези пари,ако беше на власт.
35
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Чоки..Къде я видя тая лупа бе ....как никой не разбра че Ц.Ц. си е купил седми апартамент -ЦЯЛ ЕТАЖ НА БЛОК лукс в най-скъпият квартал на София , ами как само тези около фонда за земеделия се доредиха с къщи за тъщи.... плещиш колкото да не заспиш....То ако беше лупа дали няма да разберат всички как вие политиците вземате по 20 бона заплати а пенсионерите живеят с 200 лв пансия....
34
13
 
40
 
! Отговори
Чоки.. преди 4 години
Нинова,от теб ще започне Кьовеши.За Борисов не мисли.Ако имаше нещо нередно при него,до сега да сте опищели света.Нали го гледате под лупа.
33
3
 
37
 
! Отговори
Селянин преди 4 години
Е и я не разбирам оти се карате така ,ние си ви обичаме еднакво ако е зарад нас немойте така...Преди гласувааме за БСП-то сега са бат Бойко ама той е толкова харен ,как само ни се радва и ни прегръща защо сега се сърдите нали сме си се едно...не е май зарад нас ще да е зарад парите от Европата.....
32
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вожда толкова милиона плати колко бяха 43 милона ли на Гергов да се обединят пак в една партия като при бай Тошо а ти защо му пречиш ? Нека си станем пак една партия ,защото и без това неофициално БСП,ДПС и Герб сме си една партия нека се официализираме ! сега е ред на подлоганите на Герб да поизпразнат милионите от партийната си каса !
31
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Борисов и Нинова членуват в партията на комунстите ,но вожда си е пак пръв в редиците и още когато беше БКП а Нинова става доста късно член ,та кой е по-голям комунист ? А колкото за лакомията им тя си е не само по наследство от партията ,но явно е еднакво присъща и на двамката и се питам дали вожда не е пак пръв ?
30
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корни сипи му още на вожда да нямат мира.....
29
13
 
47
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Абе Нинова, остави ни да си отдъхнем от тебе поне в събота и неделя! Аман вече! Или ти, или шофьорът на самолет все намирате по какво да плюете.
28
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ръководството на БСП в затвора!!!по-големи престъпници от тях няма.
27
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен33Какви 270 милиарда бе?270 трилиона са.
26
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кьовеши щяла да започва с българските чекисти и кагебисти които от 1944 г до днес са откраднали от българският народ в едно с крадливата приватизация около 270 милирда долара - по данни от Дойтше веле !!!
25
0
 
39
 
! Отговори
, (нерегистриран) преди 4 години
Do 15 nomer. Verno e. Podkrepa ot Men. Poludeli sa negobite i nomenklaturata na bkp. Te ne sa sviknali da gubiat komunistite. Komu e nuzhna tazi alchnost. Nagli i prosti. S losh material, kashta iskate da stroite. Prodalzhavame. Nie mozhe i bez nishto..
24
7
 
54
 
! Отговори
Българка преди 4 години
Нинова,ти трябва да се страхуваш най-много от румънката. Ако бъде европрокурор на място трябва да почне от България,и по точно от БСП(Йончева,Добрев,Р.Овч.Гечев,Нинова и още много другари които съсипаха Б-я с приватизации). Хайде да ние честита прокурорката.39392