Пътувате с влак: Разписанието на БДЖ вече е в Google maps

Може да сравните времето за пътуване с другите видове транспорт
Обновена: 19 юли 2019 20:58 | 19 юли 2019 14:15, Анисия Иванова
5
Пътувате с влак: Разписанието на БДЖ вече е в Google maps
Снимка: БДЖ

Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps. При задаване на конкретен маршрут на територията на България в интернет платформата упътвания за придвижване се получават и за пътуване с влак, което разширява възможностите при избора на подходящо транспортно средство.

Информация за потребителя е налична, след като в основното меню е посочен конкретен маршрут с железопътен транспорт.

Навигацията в Google Maps с железопътен транспорт е осъществима успоредно с останалите видове - с автомобил, обществен транспорт, велосипед или пеш, съобщават от БДЖ.

Предлаганите варианти за пътуване в Google maps се определят на база наличните въведени данни от участващите в програмата превозвачи, като не отразяват всички възможни реални "офлайн" маршрути и зависят от зададената начална и крайна точка, обект или гара.

Възможността за избор за пътуване с влак в една от най-големите онлайн навигационни системи вече и на територията на България дава своя принос към опазването на природата, тъй като превоза с железопътен транспорт в качеството си на най-екологично чист транспорт, отделя най-малко вредни емисии в атмосферата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 1То това, дето го казваш, че всеки си има кола, хубаво. Но каква е връзката с ГЕРБ не можах да схвана?Ще речеш га че преди ГЕРБ никой не е имал кола???Пък сега ГЕРБ откакто ни язди... тоест управлява, кой има Бентли, кой Мазерати, кой Бугати, кой Ягуар... Все от лъв нагоре и все нови, в гаранция!
4
0
 
4
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Ти да видиш...
3
1
 
7
 
! Отговори
Голям праз преди 4 години
И на Луната да го качат - все тая. БДЖ имат едно Електронно табло LIE (да не се бърка с LIVE) дето е напълно невярно - уж влака редовен и вече тръгнал, а той чака локомотив да дойде, за да тръгне.
2
0
 
10
 
! Отговори
Влакчета на ужасите преди 4 години
А лелката, дето продава билети на гарата, знае ли за разписанието, пуснато по Гугъл мапс, и може ли да пуска актуализации съобразно закъсненията на влаковете и броя на местата във вагоните?!?
1
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е хубаво това ама аз отдавна не пътувам с влак. При ГЕРБ вече всеки си има кола, някой по повече от една. Аз съм на газ, газта е под левче, карам колкото си искам и си свиркам.