New Dacia Duster

Новият CORVETTE ! (Видео)

CORVETTE 2020

CORVETTE 2020

Реклама Skoda Monte Carlo
Днес Chevrolet разпростарни първите изображения и информация за иццяло новото поколение- 2020 година, на легендата CORVETTE.

За CORVETTE 2020, от Chevrolet коментират, че е най-бързото и мощно предложение в цялата история на модела, като в същото време автомобилът обещава да предложи на бъдещите си собственици изцяло ново ниво на пътно поведение, технологичност, изработка и лукс.

Със средно разположение на двигателя си и по-близко позициониране на седалката на водача до предната ос, CORVETTE 2020 ще предложи по-добро усещане за пътното си поведение, което ще бъде от още по-сериозно значение в комбинацията с пакета Z51 Performance и неговият потенциал за ускорение от 0 до 96 км/ч за по-малко от 3 секунди.

Футуристичният и аеродинамично оптимизиран екстериор на CORVETTE 2020 е комбиниран с луксозен спортен интериор, в който откриваме изцяло нов скосен волан, множество карбонови, алуминиеви и кожени апликации, възможност за допълнителна персонализация, избор между три вида седалки и други.



CORVETTE 2020 идва с ново поколение 6.2L Small Block V-8 LT2 атмосферен двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 495 конски сили и максимален въртящ момент от 637 Нм във версията си със специално разработената си спортна изпускателна система.

Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024