Незрящи жени попаднаха в дупка на тротоар, била за пътен знак

Случаят е от Варна, ще има ли отговорни?
8

Две незрящи жени пропаднаха в дупка на тротоар във Варна. Изкопът е направен за поставяне на пътен знак, но не е бил обезопасен, предаде Bulgaria ON AIR.

"Нямаше нито лента, нито парапет или конус. Просто абсолютно нищо нямаше, и ние понеже знаем, че е с парапет, най-спокойно тръгваме и пропадаме и двете в дупката", заяви Снежана Атанасова.

Случаен минувач помага на жените. Веднага след като е получен сигналът за инцидента, на място е изпратен екип от кметството в района. От фирмата-изпълнител са обяснили, че е бил направен изкоп за полагане на фундаменти за осветление, който бил оставен без надзор за кратко.

При последвалата проверка от общината изкопът вече е бил обезопасен. Пострадалите най-вероятно няма да търсят съдебна отговорност. От общината обаче са категорични, че ще бъде търсена съдебна отговорност от фирмата, защото обектът е бил оставен без надзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в София какви дупки има, а уж е столица! До кога ще търпим тая мизерия???
7
0
 
3
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Кат 'жунгла е тук, кат градска 'жунгла. А в джунглата оцеляват най-добрите! "Браво" на жените-нямало да се оплакват? Затова сме на тоз хал, никой не тръгва на съд, защото делата се точат с години. Добре, че са имали късмет да не се осакатят поне. Аз като имам възможност вървя много и виждам хиляди, хиляди опасности, а някой са от 10ки години. Има стърчащи железа, голи кабели, плочки-без коментар, провиснали клони, опасни фасади, луди шофьори- абе знаете и вие..
6
1
 
3
 
! Отговори
факт преди 4 години
не е обидно да наречеш някого СЛЯП, ГЛУХ, ГЛУХОНЯМ, САКАТ, ИНВАЛИД И тн. От хиляди години си има точна дума за всичко, а тези съвременни измислици да си ги заврат в неогряваното от слънце колоноскопско червоидно чАрво.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Животът в България е много, много опасен!
4
0
 
3
 
! Отговори
логопед преди 4 години
То да е само във Варна - с мед да ги намажеш общинарите ! В нашият т.нар. град улица , дълга 150 м. се ремонтира вече 1 година ! Преди седмица порой я превърна в дере и тротоарите останаха да висят на 1 метър над "улицата"! Добре , че по нощите никой не е решил да слиза от тротоара , че щеше да се пребие и на сутринта щеше да има ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !Нито знак,нито лента , нито предупредителна табела , за аварийно осветление да не говорим !Ама накой му пука - кинтите са по-важни !
3
7
 
1
 
! Отговори
v преди 4 години
като не гледат къде ходят...
2
3
 
2
 
! Отговори
Рада дълбоката преди 4 години
Некой гнусен путиниз е изкопаш дупката..то е ясно.
1
0
 
10
 
! Отговори
прост човечец преди 4 години
Сега би трябвало да валят оставки!!! Както и огромни обезщетения на жените!!!!!