Opel Stock

Хитроумният багажник на Ford Puma (Видео)

Ford Puma

Ford Puma

Реклама Honda ZR-V
Още при първия си анонс на възроденият модел Puma, от Ford споделиха, че той ще се отличава сред конкурентите си с хитроумно изпълнение на товарното си отделение.

Сега от компанията разпространиха нови видео материалr, в който ни демонстрират как са проектирали багажника на новата Puma и какви хитроумни решения за повишаване на ефективността му са интегрирали.

Първото, с което са започнали дизайнерите на Ford, е било създаването на груб макет на багажника, с помощта на който те за първи път са онагледили идеите си за създаването на едно истинско модулно и многопрофилно товарно отделение, предлагащо разнородни варианти за превоз на багажи с различни габарити и със специфични особености.



Основнен акцент в багажника на новия Ford Puma е свободното пространство с обем от 80 литра под подовата плоскост на багажника, като самата тя е конфигурируема по няколко начина. Подподовият обем е с основно предназначение за превозване на по-дълги товари, а при необходимост изпълнява ролята и на пространство за мръсни багажи. Почистването му е хитроумно замислено, като в долната му част е интегрирана тапа, през която да се изтича мръсната вода.

Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024