New Dacia Duster

Ford иска всички да си имат миниатюрен пикап (Видео)

Ford иска всички да си имат миниатюрен пикап (Видео)

Ford иска всички да си имат миниатюрен пикап (Видео)

Реклама Renault Arkana
С повече от 100 години история в областта на разработката и производството на многофункционални автомобили, Ford е на път буквално да сложи в ръцете на всеки по един миниатюрен пикап. В случая обаче не става въпрос за реален автомобил, а за виртуален, под формата на емоджи.

С експертен опит в областта на пикапите, Ford навлиза в изцяло нова ниша, след компанията обяви, че е подала петиция за одобрението и включването на новото изображение от страна на Unicode Consortium. От организацията са допуснали новото изображение в списъка на кандидатите за включване, като следващото обновяване на базата се очаква да се случи в началото на следващата година. Ако предложението за пикап емоджи бъде одобрено, следващата стъпка ще бъде то да бъде унифицирано като графика за всички платформи.

"Когато клиентите започнаха да търсят емоджи на пикап, разбрахме че трябва да им да помогнем това да се случи", коментират от Ford. "Като се има предвид популярността на пикапите на Ford в глобален мащаб, няма по-добър вариант от това Ford да им помогне да се появи изцяло ново пикап емоджи..."




От Ford анонсират, че пикапът Ranger е било най-търсенето пикап предложение в Европа през първата половина на 2019 година, като от него са били реализирани 26 700 екземпляра с ръст от 8% за изминалите три месеца. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024