Lasurit

Mercedes-AMG CLA Shooting Brake получи версия с 421 конски сили (Видео)

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

Реклама Skoda Monte Carlo
Комбито Mercedes-AMG CLA Shooting Brake се превърна в поредния модел на Mercedes-Benz, който получи топ-версия 45 4MATIC+, в оборудването на която е включен двулитров четирицилиндров турбоагрегат с внушителната мощност от 421 конски сили.

Новата модификация Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake се предлага с избор между две мощностни версии, като базовата обещава възможност на водача да подчини "само" 387 конски сили. S-версията- CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake, идва с 421 конски сили и възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4 секунди, докато на базовата са необходими 4.1 секунди. Максималната скорост на движение на двете версии е съответно 270 и 250 км/ч, но при поръчка на предлаганият като допълнително оборудване AMG Driver's пакет, те се изравняват.

Спортното комби на Mercedes-Benz идва стандартно с роботизирана осемстепенна AMG SPEEDSHIFT DCT 8G предавателна кутия, както и със задвижване на четирите колела. В стандартната екипировка на автомобила е включена също така и системата RACE-START, която обещава оптимално бързо потегляне от място.

Товарното отделение на Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake предлага вместимост от 505 литра, като отварянето на вратата на багажника може да бъде осъществено и дистанционно със система EASY PACK и функцията HANDS-FREE ACCESS.







Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024