Римски порядки или ценности: ЕЦБ на прайда във Франкфурт

Служителите на Централната банка ще подкрепят ЛГБТ+ активистите
17 юли 2019 16:52,
66
Римски порядки или ценности: ЕЦБ на прайда във Франкфурт
Снимка: архив, Reuters

Тази събота по улиците на Франкфурт ще се проведе гей прайдa и редом с всички LGBT+ активисти по улиците на германската финансова столица ще излязат и служителите на Европейската централна банка.

Twitter акаунтът на финансовата институция съобщи в платформата, че служителите ще участват във фестивала "Christopher Street Day".

ЕЦБ е публикувала и линк към страницата си, в която става дума за ценностите на институцията и стремежът към приобщаване на различни хора.

"Вярваме, че разнообразието създава превъзходство и по-разнообразни екипи означават по-широк спектър от мнение, които водят до по-добри и плодотворни резултати", пише в странциата на ЕЦБ.

В своите коментари потребителите са с полярни мнения, като за едни това е завръщане към римските порядки, а други ги подкрепят за смелостта и ценностите им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
11
 
! Отговори
BGexit преди 4 години
ЕС не ни дава равни възможности със старите страни членки - двойни стандарти и значително по-малко европейско финансиране на глава от населението.Но от друга страна с всички възможни средства налагат диктата на джендъризма.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има магазини верига Гейко,да не са на тия
40
0
 
8
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Колко много сме изостанали пък и ни харесва така
39
1
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Немска му работа. Още малко ще е така. Като дойдат арабите на власт и ще заритат обратните.
38
0
 
11
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
С Туск от врера не сме спирали да празнуваме, избора на Баронеса Урси не превъзбуди!!
37
5
 
13
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
Кой са представя за мене ба?Номер21и25.Язе казвам,че у наше село,не обичаме меки китки.Нито Авропейските ценности.Ни сме си баш бг-ри.Варим си ракия,покрадваме по малко,ако нази ни окрадат цуваме до девета рода,побийваме си жените га много говорят,и се глеаме келепир да падне.Оти амортията е голеама раута.
36
0
 
22
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Вавилноската кула (Европарламента в Стразбург) изисква и вавилонски ценности - морална деградация, упадък, оскверняване, поругаване. Да ви е честит масоноюдейския Нов Световен Ред!
35
0
 
17
 
! Отговори
пф преди 4 години
а после приемайте истанбулски конвенции и такива. мазало ще стане
34
0
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
ецб, гей-парад във франкфурт и изчезването на римската империя. свързващото звено през вековете е общите порядки или ценности. а марио драги в случая може да мине за император на ецб. :-)))
33
0
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
На банкнотите от 50? ще сложат образа на гей.
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не съм пробвал с мъж, естествено ме отблъсква. Но ти защо не пробваш с жена?Може пък да ти хареса.Сам си се лишил от нещо, което е естествено.Много е сладко,повярвай ми.Сладко,по-сладко,най-сладко.
31
1
 
37
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Тук май групичка парадиращи цъка яко минуси. Всеки има право да си навира каквото и където поиска , но няма нужда да парадира с това!Да сте видели парадиращи с хетеросексуалността си? Щом няма такива паради и от другите не трябва да има! На който не му харесва да отива в Иран , там парада бил много хубав!
30
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Деградация!
29
1
 
30
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Време е Господ да си прибере вересиите. Както в Содом и Гомор....... ще стане и това!
28
1
 
26
 
! Отговори
Нормално преди 4 години
Следващият път като печатат евро, да го печатат в цветовете на дъгата, а в нулите да има малка кафява точка по средата. Така де, да покажем колко е суперско всичко да минава под знака на гейщината.
27
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пробвали ли сте го някога с мъж?"Не, аз съм нормален и пробвам само с жени. Онова странното люлеещо се нещо между краката ти ти е дадено да го използваш върху жени. Пробвай, естествено е.
26
3
 
28
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Не се учат от историята тези не нормалници потомци на Содом и Гомор..
25
2
 
28
 
! Отговори
Мале преди 4 години
И ние се стремим с неимоверни усилия да възприемем всичко възможно от тези ценности, които възвишените цели на ЕС проповядват и подкрепят. Тежко ни... стремим се към пълно морално разложение и деградация продиктувано от великите ***...
24
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пробвали ли сте го някога с мъж? Гейовете не са извратеняци, вие сте просто назад! Поживейте малко и спрете да се ядосвате толкоз много!
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еврейската централна банка ще рекламира гейовете, каква изненада.