Lasurit

SKODA освежи KAROQ и KODIAQ

SKODA KAROQ & KODIAQ 2020

SKODA KAROQ & KODIAQ 2020

Реклама Opel Stock
SKODA разкри първите подробности за обновените версии на хитовите си SUV модели KAROQ и KODIAQ, които за версията си 2020-а година получават редица стилистични и технологични промени.

Сред основните новости при версиите 2020 година на KAROQ и KODIAQ от SKODA е въвеждането в оборудването на системата за повишаване на безопасността Side Assist, която е в състояние да предупреди за наличие на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача на разстояние от до 70 метра. Системата заменя познатата Blind Spot Detect, която функционираше на разстояние от 20 метра.

Версиите 2020 година на SKODA KAROQ и KODIAQ получават адаптивното окачване DCC като оборудване и извън модификациите си със задвижване на четирите колела, в резултат на което вече и клиентите на версиите на двата модела с предно задвижване ще могат да избират между трите основни режима на поведение- Comfort, Normal и Sport.

Друга интересна новост при SKODA KAROQ е въвеждането в портфолиото на нова двулитрова TDI модификация, максималната мощност на която е 190 конски сили. Новата модификация идва във версия със задвижване на четирите колела и роботизирана седемстепенна DSG предавателна кутия. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Новата емблема на Lamborghini е като старата, само че е нова (Видео)

Мар 29, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Tesla Xiaomi

Xiaomi лансира първата си електрическа кола. Цена е изненадващо достъпна

Мар 29, 2024
Авто Новини Авто глобус

Пролетната проверка на кемпера

Мар 29, 2024