Skoda Kodiaq

Nissan с още подробности за обновената Navara

Nissan с още подробности за обновената Navara

Nissan с още подробности за обновената Navara

Реклама Honda ZR-V
Европейското подразделение на Nissan разпространи допълнителни подробности за обновената и модернизирана версия на хитовия пикап Navara, поръчки за който вече се приемат.

Основните акценти при многофункционалния автомобил попадат върху още по-сериозните възможности с обновено и подобрено окачване, както и увеличена товароносимост, по-добрата свързаност с новата бордова мултимедийна и инфокомуникационна система NissanConnect с 8-инчов екран, както и не на последно място, по-висока ефективност с отговарящи на стандарта Euro6D-temp двигател в комбинация с изцяло нова шестстепенна механична предавателна кутия.

От Nissan коментират, че с промените по окачването, пикапът Navara обещава да предложи още по-добро пътно поведение, както и подобрен комфорт за водача и неговите пътници. По-високо ниво на безопасност е постигнато чрез въвеждането в серийното оборудване на колата с по-големи предни и задни дискови спирачни апарати, както и на система за подпомагане на тегленото на ремарке, интелигентен спирачен асистент, система за видеонаблюдение около цялото превозно средство и други. Също така всеки един от представителите на модела идва с петгодишна или 160 000 километра заводска гаранция.

Двигателят на Navara е наличен в две мощности версии, като клиентите могат да избират между модификации със 163 и 190 конски сили, като базовият вариант обещава увеличение в максималната стойност на въртящия момент до 425 Нм.

Версията King Cab на обновената Navara идва с увеличение в товароносимостта си от 55 до 95 килограма в зависимост от модификацията, като общата достига внушителните 1165 килограма. При Double Cab увеличението е от 54 до 114 килограма за общ показател от 1115 килограма. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024