Утре ще е слънчево, но пак може да вали

Максималните температури ще бъдат между 25-30 градуса
4
Утре ще е слънчево, но пак може да вали
Снимка: БТА

Времето утре ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. На отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад.

Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса, според прогнозата на НИМХ-БАН.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 28 градуса. Температура на морската вода ще е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър, предимно от север. Максимална температура на 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Атмосферното налягане ще е по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.
В четвъртък, 18 юли, ще бъде предимно слънчево, след обяд над планинските райони с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи.

Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 26 и 31 градуса. 

В петък, 19 юли, ще преобладава слънчево време. В следобедните часове главно над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Троен облак преди 4 години
Вече трябва да пускате прогноза за 5 и 10 хиляди метра, заради новите изстребители. А времето ще е слънчево, но ако не си вземете чадър, обезателно ще завали, точно върху вас. Ако пък си вземете, ще го мъкнете напразно цял ден.
1
1
 
5
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Уникална прогноза :) И днес.бг като *** винаги познават времето- или ще вали, или няма да вали :D