"Практикер" започва изграждането на нов търговски център в Шумен

Наематели в него ще бъдат магазини за дамскa, мъжка и детска мода, за спортни облекла и дрогерия
Обновена: 16 юли 2019 16:04 | 16 юли 2019 15:54,
2

Отляво надясно г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг”, г-н Любомир Христов, кмет на община Шумен и г-н Владислав Танчев, управител на ЕлСи Уайкики Ритейл Би Джи за България, Гърция и Северна Македония правят символична първа копка на новия търговски център в Шумен

Днес, 16 юли, започна изграждането на нов търговски център в град Шумен. Първа копка направиха кметът на общината г-н Любомир Христов, управителят на ЕлСи Уайкики Ритейл Би Джи за България, Гърция и Северна Македония г-н Владислав Танчев и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.
Още по темата

Инвеститор в проекта и собственик на терена е веригата за дома и градината „Практикер“. В новия търговски център ще бъдат разположени магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki, магазин за спортни облекла и екипировка Sport Vision и дрогерия DM. Той ще се намира непосредствено до хипермаркет „Практикер“ – Шумен на бул. „Симеон Велики“ № 37. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време.

Новият търговски център в Шумен се очаква да посрещне първите си клиенти през есента на тази година. Предвиден е безплатен паркинг за посетителите, свързан с този на хипермаркет „Практикер“. За главен изпълнител на проекта е избрана фирма Автострой ООД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Пурко преди 4 години
Те момченцата от илиенци, които днес са със скъпи костюмчета освен от вяла търговиика на техническа конфекция друго не разбират. Ивестират в имоти да прибират наеми щото влязът ли сериозните конкуренти на технополис и практикер оборотите им ще се сринат главоломно и само едни мизерни наемчета ще останат.
1
2
 
14
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Магазини дал Бог в Бг.Във Варна под Аспарухов мост строят поредния Кауфланд.А фабрики.Кой и кога