Opel Stock

Nissan с обновен Skyline и ProPILOT 2.0

Nissan Skyline ProPILOT 2.0

Nissan Skyline ProPILOT 2.0

Реклама Honda ZR-V
Nissan радкри първите подробности за обновената версия на хитовия си модел Skyline, който дебютира с иновативната система ProPILOT 2.0- първата в света асистираща, която комбинира възможност за магистрално движение с навигация без да е необходимо водачът да държи ръцете си на волана при движение в една лента.

Обновеният Nissan Skyline, който ще бъде пуснат в продажба в Япония през есента на тази година, ще се предлага с избор между три основни двигателни версии- две класически бензинови и една хибридна.

Второто поколение на иновативната система ProPILOT на Nissan надгражда предшественика си, като е в състояние да работи заедно с навигационната система на автомобила и да предложи движение спрямо първоначално установен маршрут. Веднъж активирана на магистрала, системата е в състояние да асиситра управлението в няколко ленти, като подпомага маневрирането по време на смяна на лентите и изпреварването.

В същото време, ProPILOT 2.0 дава свобода на водача да отдели ръцете си от волана при движение в една лента, но непрекъснато следи дали вниманието на шофьора продължава да бъде съсредоточено върху пътя. При липса на адекватна реакция от негова страна, системата може автоматично да намали скоростта до пълно спиране и да активира аварийните светлини. В крайни случаи, ProPILOT 2.0 може да изпрати и SOS сигнал до контактен център. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Abt Seat

Cupra Tavascan в тест за издръжливост на ледено студено - видео

Апр 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Техника /Technics Бизнес /Business Дизайн / Design Електромобили Honda Nissan Toyota

$45K EV използва твърдотелна батерия за пробег от 1000 км - видео

Апр 15, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen със специална pop-up локация за новия e-C3

Апр 15, 2024