Lasurit eshop

Hankook и DTM заедно до 2023 година

Hankook и DTM заедно до 2023 година

Hankook и DTM заедно до 2023 година

Реклама Renault Arkana
Ако искате да отпразнувате значително разширение на договор за сътрудничество в серията DTM, най-добре е да го направите например в Norisring. Като част от състезателния уикенд на известния германски пистов шампионат там, производителят на гуми Hankook и DTM официално отпразнуваха разширяването на договора си до 2023-а година.

Хан-юн Ким, президент на Hankook Tire Europe и Герхард Бергер, председател на организацията DTM, одобриха досегашното сътрудничество и доверие в присъствието на Албер II, принц на Монако. От 2011 г. Hankook доставя на производителите BMW, Audi и Aston Martin като официален партньор със стандартни гуми.

Герхард Бергер: "Това ранно удължаване на договора е израз на успешното и доверително сътрудничество с производителя на гуми Hankook. За DTM като технологична и маркетингова платформа е важно да има глобален играч като Hankook за преминаване на нова основа и непрекъснато развитие на серията. "

Шефът на Hankook Tire Europe Хан-юн Ким добави: "Hankook демонстрира високото си технологично и логистично ниво със своята висококачествена гума Ventus Race в международната и професионална среда на DTM от 2011 г. насам. Очакваме с нетърпение да работим заедно с DTM по новаторски и съвместен начин през следващите няколко години. " Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024