Skoda Monte Carlo

Приложението "Blue Link" на Hyundai прави колата още по-удобна

Приложението "Blue Link" на Hyundai прави колата още по-удобна

Приложението "Blue Link" на Hyundai прави колата още по-удобна

Реклама Peugeot 408
Дали ще ви е добре да влезете не в нагорещено купе, а в приятно охладено през летните жеги. За това ще ви помогне новото приложение на корейците, което добавя още по-голяма сигурност и за навигацията ви. Hyundai предлага иновативната телематична система за моделите си леки автомобили "Blue Link". Новото приложение информира потребителя за важните данни на превозното средство чрез смартфона преди тръгване и увеличава удобството за водача.

У дома или в офиса, потребителят може удобно да избере следващия си маршрут с различни междинни дестинации чрез приложението и да го изпрати директно в навигационната система на автомобила си. Всички дестинации могат да се изпращат и до приятели или колеги чрез WhatsApp, електронна поща или текстово съобщение.

Използвайки приложението Blue Link, водачът може да подгрява или охлажда колата си (само за електрически превозни средства, задвижвани от батерии), да включи отоплението на предното и задно стъкла, огледалото и отоплението на волана, да заключи и отключи централно и да активира светлините и клаксона. При новите Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid или Ioniq Electric, както и Kona Electric, водачът следи и контролира зареждането на батерията с Hyundai Blue Link и състоянието й.

Blue Link проверява всички системи на превозното средство в реално време и също така докладва за възможни грешки. Този доклад за превозното средство включва, например, налягането в гумите, състоянието на въздушната възглавница, амортисьорите, спирачките, кормилната система, силовите агрегати и помощни системи, а в превозни средства с електрически задвижвания - и батерията.

В случай на сериозно пътнотранспортно произшествие, автомобилът изпраща автоматично спешно повикване. Функцията "eCall" информира спасителния център за точното местоположение на произшествието, времето на произшествието, вида на превозното средство и вида на горивото.

В допълнение, водачът получава текущи предупреждения за задръстване и актуализирани препоръки за маршрута. Blue Link показва безплатен паркинг по текущата ви дестинация, бензиностанции и сервизии, както и метеорологичен доклад за желаното от вас място. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024
Авто Новини Тестове Техника /Technics Безопасност | Safety

Проучване - ниско е доверието в автономното шофиране!

Апр 19, 2024
Авто Новини Техника /Technics Бизнес /Business Камиони / Trucks Електромобили Mercedes-Benz

Клиенти тестват вече Mercedes-Benz eActros 600

Апр 19, 2024