Opel Stock

ABT събра 470 кончета под капака на Audi RS3

ABT събра 470 кончета под капака на Audi RS3

ABT събра 470 кончета под капака на Audi RS3

Реклама Peugeot 408
20 години след пазарното лансиране на S3 с неговите внушителни за времето си 210 конски сили максимална мощност, тунинг компанията ABT разкри подробности за новия си проект на тема компактен суперспортист от портфолиото на Audi. Новата програма на фирмата е насочена към Audi RS3, а крайният резултат е умопомрачителната за размерите на автомобила максимална мощност от 470 конски сили.

Увеличението в максималната мощност на Audi RS3 е възможно след интегрирането на пакета ABT Power S, в който са включени нов интеркулер и нов електронен блок за управление на двигателя. В резултат на нанесените промени, задвижващият агрегат получава увеличение и по отношение на въртящия си момент- от 480 на 540 Нм, а максималната скорост на движение на автомобила е увеличена до 283 км/ч.

От ABT предлагат още един вариант за доработка на актуалното Audi RS3, при който максималната мощност се увеличева до 440 конски сили, а максималният въртящ момент до 520 Нм. От тунинг компанията анонсират също така, че в момента работят по изцяло нова изпускателна система, която е стоманена и с четири черни хромирани накрайника, всеки един от които с диаметър от 102 мм.

Налични за поръчка обаче са набор 19- и 20-цолови джанти, оптимизирано окачване и спортна спирачна система, какот и възможност за персонализиране на интериора. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024