Българи създадоха ново приложение, свързващо бизнеса с кадрите

Платформата ще помага за намирането на качествени кадри
11 юли 2019 17:22,
15

Ново приложение, наречено nPloy, свързва бизнеса с кадрите. То е разработено от Борис Колев и Константин Цонев. Целта на платформата е двете страни да се свързват по-бързо и да подпомогне намирането на работа и качествени кадри.

В момента фирмите и работниците у нас губят много време в неефективни интервюта, тъй като и двете страни не са задали конкретни параметри на търсените и предлаганите от тях услуги, заяви Борис Колев.

"Има голяма неефективност на пазара. Губи се много време в намиране на качествени хора, провеждане на интервюта. Понякога кандидатите дори не знаят за какво са на дадено интервю. Целим и да осветлим и заплащанията в България, тъй като повечето работодатели не искат да го добавят в своите обяви. Приложението ще бъде от полза и на работодателите, тъй като те ще могат да филтрират и профилират кандидатите, които отиват на интервю за работа", обясни той.

Цонев допълни, че вече има доста регистрирани компании и търсещи работа в приложението. Той също така разясни, че платформата разчита предимно на филтри, за да може да предложи на бизнеса и кадрите най-подходящите за тях резултати.

"Приложението разчита на по-филтрираните резултати. Кандидатите имат много голям брой филтри и приложението им предлага най-подходящите за тях отворени работни позиции. Двете страни се свързват, само ако имат еднакви очаквания. Имаме доста кандидати и компании, които са регистрирани вече", заяви Цонев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наема се по снимката, защото при липса на реално производство нямаме нужда от хора с висШу, а от къси полички да ни красят офиса.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те 99 % от работодателите наемат с приоритет по снимката - по възможност къса поличка и по-слабичка, с 30 г. по млада от тях !!!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1234ОТзад напред? И защо дори да си играят за "бг версия", приу положение, че нашия пазар е на едно ниво с индийския ...
8
0
 
2
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Не е лошо, ама няма бг версия. Което си е тъпо, те почват отзад-напред.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само си представям как икономист или хюман ресурс проведат интервю за програмист или инженер и ме побиват тръпки... Дори и на среден технически кадър не бива да им се поверява избора.
6
0
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Мноу ясно ... гласдор ряпа да яде, важното е да е родно
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
таа платформа я има от сто години и се нарича обяви за работи - още в печатните вестници си я има.а тия са поредните богати *** програмистчета дето се имат за голяма работа.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къв бизнес, какви кадри?!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
едно е да ги намерят, съвсем друго е да ги назначат на работа!
2
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А приложението работи ли на Соларис?
1
1
 
16
 
! Отговори
Предложение преди 4 години
Сега направете приложение което да намира качествени работодатели.Мисля, че е по-необходимо за да не заминат и последните качествени кадри.