Lasurit

EXP 100 GT: Мечтата на BENTLEY за бъдещето (Видео)

BENTLEY EXP 100 GT

BENTLEY EXP 100 GT

Реклама Renault Arkana
Днес BENTLEY разпространи първите изображения, подробности и видео на изцяло новата си юбилейна концептуална разработка EXP 100 GT, с помощта на която демонстрира своята визия за луксозната GRAND TOURING идея на бъдещето от 2035 години.

Впечатляващият луксозен BENTLEY EXP 100 GT е с изцяло електрическо задвижване, като от легендарната марка анонсират автономност от 700 километра. Екслузивната разработка е оборудвана с четири електрически мотора, които обещават да ускорят внушителната с габаритите си кола от 0 до 100 км/ч за по-малко от 2.5 секунди.

Без да коментират показател на мощността на задвижващата система, от Bentley анонсират, че въртящият й момент при EXP 100 GT е 1500/мин, а максималната скорост на движение е 300 км/ч.

По отношение на батерията на EXP 100 GT, от марката споделят мнение, че батерийните технологии ще се подобрят значително в близко бъдеще и концепцията би могла да разчита на 80% заряд за само 15 минути.



BENTLEY EXP 100 GT, конструкцията на който е направена от алуминий и карбон, за актуалното състояние на което се разчита на бордови персонален асистент, а управлението може да бъде поверено на система за автономно управление, е с дължина от 5.8 метра, а ширината на автомобила достигна умопомрачителните 2.4 метра. Само вратите на колата са дължина от 2 метра, като в отворено положение се извисяват на почти 3 метра над земята. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024