Lasurit

SEAT с новости за цялата си гама

SEAT с новости за цялата си гама

SEAT с новости за цялата си гама

Реклама Skoda Kodiaq
SEAT анонсира подробности за новостите, които могат да очакват клиентите от всеки един от представителите на актуалното портфолио на испанската марка- от флагманското Tarraco, до компактното Mii. От компанията споделят, че с въвеждането им в производство ще добави нови функционалности, технологии за сигурност и по-голям общ избор при поръчката на новия автомобил.

Новостите при многофункционалния превозвач Alhambra са свързани с въвеждането на бордова система с 6.5-инчов екран в стандартното оборудване, както и система за разпознаване на пътните знаци, регистриране на обект в мъртвата точка на погледа на водача, както и добавянето на нов екстериорен цвят- Reflex Silver.

Флагманският SUV на SEAT- Tarraco, получава допълнителна система за безопасност под формата на стабилизиране при теглене на ремарке, както и на допълнителен токоизточник (230V) в товарното отделение. От испанската марка споделят, че това е отлично решение за дозареждане на батерията на електрческия й скутер eXs KickScooter.

Стандартното оборудване на SEAT Ateca получава обновена 8-инчова бордова система, два допълните USB входа в задната част на купето за версиите Style, Xcellence и FR, както и допълнителен токоизточник в товарното отделение. FR модификацията на SUV-то е налично с пакет Black Pack, който надгражда базата с релси на тавана, полирани черни рамки на вратите, черни капаци на външните огледала и черен интериор.

При Arona, промените са свързани с въвеждането на нов цветови вариант- Pure Red, който дебютира и при Ibiza. Leon получава специална версия Sport Black Matt със седалки тапицирани с Alcantara, 18-цолови джанти и други.

Производството на изцяло електрическия SEAT Mii ще започне през последната четвърт на тази година. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024