Opel Stock

Toyota планира нова офанзива с лекотоварни автомобили, включително и електрифицирани

Toyota планира нова офанзива с лекотоварни автомобили, включително и електрифицирани

Toyota планира нова офанзива с лекотоварни автомобили, включително и електрифицирани

Реклама Nissan X-Trail
-Представянето на новия PROACE CITY разширява присъствието на Toyota в сегмента на компактните товарни ванове CDV (Сompact Delivery Van) в лекотоварния сектор на автомобилния пазар;
-Електрическите версии BEV (Battery Electric Vehicle) на лекотоварните модели PROACE и PROACE CITY ще бъдат представени от 2020 г.;
-Новата стратегия на марката „Toyota Professional“ ще осигури превъзходно обслужване и поддръжка на клиентите на лекотоварни автомобили Toyota.

Днес Toyota обяви амбициозен план за постигане на ръст в бизнеса с лекотоварни автомобили LCV (Light Commercial Vehicle). Изпълнението на тази цел ще бъде подкрепено от разширената гама лекотоварни модели и представянето на новата марка Toyota Professional.

Разширена продуктова гама
Продажбите на Toyota PROACE CITY ще стартират в началото на 2020 г., като моделът ще се присъедини към вана от среден клас PROACE и към „непобедимия” пикап Hilux в лекотоварната моделна гама на Toyota. PROACE CITY ще бъде конкурентно и привлекателно за потребителите допълнение към пазара на компактни товарни ванове CDV (Сompact Delivery Van), разширявайки покритието на продуктовата гама на Toyota до над две трети от пазара на лекотоварни превозни средства. Моделът предлага конструктивно заложена практичност с отличен товарен обем и дължина на товарното пространство - един от малкото модели на 1 пазара, които могат да превозват двa европалета.

Електрификация на PROACE и PROACE CITY
Нарастващите обществени притеснения относно климатичните промени и качеството на въздуха водят до въвеждане на нови нормативни регулации, предвиждащи по-ниски нива на емисиите в много европейски градове. Тези нормативни фактори променят изискванията и приоритетите на клиентите на лекотоварни автомобили и особено на тези, които работят в градските райони. В сътрудничество с Groupe PSA, Toyota ще добави в гамата на PROACE и PROACE CITY и захранвани изцяло с акумулаторни батерии електрически версии BEV (Battery Electric Vehicle). Те ще бъдат представени съответно през 2020 и 2021 г., което ще позволи на Toyota да посрещне адекватно новите нужди и изисквания на клиентите на лекотоварни автомобили.

Toyota Professional
Новата продуктова офанзива на Toyota предоставя подходяща възможност и за старт на Toyota Professional - новата стратегия на марката в сферата на лекотоварните автомобили. Тази инициатива ще засили допълнително концентрацията и вниманието върху лекотоварната гама в цялата търговска мрежа на марката. В допълнение Toyota ще лансира нова стратегия за мрежата си по отношение на лекотоварните модели и клиентско изживяване за този клас превозни средства.

„Разширяването и електрификацията на продуктовата гама от лекотоварни автомобили на Toyota Motor Europe ще бъдат допълнени и от въвеждането на новата марка Toyota Professional. Тя подчертава ангажимента на Toyota към нарастващия брой клиенти на лекотоварни превозни средства, включително и със специализация на търговската мрежа с цел предоставяне на най-адекватното и привлекателно клиентско изживяване,” каза Мат Харисън, Изпълнителен вицепрезидент на TME.

*Източник: www.toyota.bg Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Jeep

Jeep® AVENGER с урбанистичен дебют в София

Апр 25, 2024