Skoda Monte Carlo

Opel Astra стана по-икономична

Opel Astra стана по-икономична

Opel Astra стана по-икономична

Реклама Renault Arkana
Opel разкри подробности за обновената версия на Astra, която в резултат на въвеждането в употреба на нови задвижващи агрегати, 9-степенна автоматична трансмисия и оптимизираната си аеродинамика, обещава сериозно подобрение в горивната си икономичност и понижение в СО2 емисиите от 19%.

Освежената Astra на Opel, който е част от гиганта Groupe PSA, стъпва на пазара със семейство високоефективни и леки бензинови и дизелови трицилиндрови двигатели, работните обеми на които варират от 1.2 до 1.5 литра. Максималните мощности на задвижващите агрегати покриват диапазона от 105 до 145 конски сили, като дори базевота версия на модела е оборудвана с шестстепенна механична предавателна кутия. В зависимост от нивото си оборудване и предпочитанията на потребителите, автомобилът може да бъде оборудван също така със седемстепенна и деветстепенна автоматична предавателна кутия.

Astra се отличава също така с оптимизирана аеродинамика, подобрена динамика и комфорт с обновени амортисьори и по-директен волан, нови предна и задна камера, и дигитален инструментален панел, предно стъкло с подргяване, възможност за поръчка на система за безжично зареждане на мобилен телефон и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024