Бъдещето на Китай – изковано в заводите на технологичните концерни

Съвсем скоро ученикът може да задмине учителя
6 юли 2019 17:45,
91

Китайското бъдеще се кове от 25 000 служители в новия кампус на технологичен гигант. Заобиколени от постройки, които наподобяват известни забележителности в Европа,

Преди 4. г Китай си постави амбициозната цел до 2025 г. да стане лидер на световния пазар в множество браншове.

Мисията е вече почти изпълнена, поне в сферата на телекомуникациите. Днес Huawei е сред лидерите за доставчици на мобилно оборудване в света. Държавата упорито подкрепя и други отрасли.

Този възход обаче би бил невъзможен без хора, които да имат познания в съответните сектори. Често нужните за целта познания са нелегален внос от чужбина, предава DW.

Така и германските концерни обърнаха погледа си към Китай, привлечени от необятния неразработен пазар. Сред тях и големите автомобилни концерни.

Съвсем скоро може би ученикът ще задмине своя учител. Именно това предупреждават от мозъчния тръст "Мерикс", които твърдят, че германските фирми са твърде наивни по отношение на китайските си партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай ще се оправи за разлика от нашата искуствено преобразена!
25
0
 
1
 
! Отговори
Много Богат Гущер преди 4 години
Аз вече не пиша тук,вече пиша във един саит Факти БГ и там се вихря,каня те на гости при мен.И недей да гледаш в блога ми,аз бездруго го заключих да не решиш да изтриеш ценната информация в целия блог а само да го разглеждаш докато постигнеш мъдрост в пропиляния си живот
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Олелее тук стана страшно, сбирка на душевно и духовно болни начело с оня д'ртофелник 70+ дето го пратих на кални бани. Всичкото gooks и wogs и chavs се домъкна. Айде обратно да си ходите към портала ви на слънцето и си събирайте 5 измерните животни от 3 измерния ни свят и всичките ви духовни фетиши преди психятъра да дойде и да ви заключи в санаториума в Ямбол.
23
0
 
0
 
! Отговори
Много Богат Гущер преди 4 години
Искаш ли клавиатурата бееее? Ясно,още влачиш раздрънканата тойота по милитари роуд....и се надяваш да продадеш лаптопа си. Вземи да махнеш бумеранг3ите от коридора че все се удряш в тях
22
0
 
0
 
! Отговори
Богатия Гекон преди 4 години
До Анонимен 45Абе знаеш ли че намерих оригинална клавиатура на правец на тавана неразопакован в кутия. Ще ти искам 450$ за да стана финансово красив
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прав си Далай Ламе не е шоколаден, на такива им викат gooks, а на останалите wogs. Не знам само кое е по ниско, но и двете за австралийците сте all the same.Аз имам и австралийски паспорт
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Българин БудистТоя камбоджанец е излазъл от някоя малка камбоджа около София, има квартали викат им малката Камбоджа. Явно открил че има цели държави като малката Камбоджа от която е излязал и сега не може да се нарадва на новата си рода chavs им викаме на изток от Индия. Поздрави от Аустрелия на 2км от Операта
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шегуваш ли се, обесни го това на правителството тука може да ви повярват и да ви махнат визите на шоколадените ораОт Австраля Сидни, ти пиша. Я кажи живееш ли до гробници? Имаш ли къщички гробници около теб с балсамирани трупове? Едни такива високи с извити покриви? Имаш ли канализация? Тоалетната каква е клякало ли е? Храната от фризер ли ти продават или мухите им свикна? Возиш ли се на тух-тух. Автомобили ползвате ли или пърпорите на скутери?И какво викаш че сте бели хора?В цивилизация ли си
18
2
 
2
 
! Отговори
pooh преди 4 години
Година и половина живях в Камбоджа и видях в какво сте превърнали това иначе прекрасно място. Сигурно щото сте "върховната раса"!
17
0
 
9
 
! Отговори
Боико преди 4 години
Вярно ли в Булгария застраховки никога не се изплащат защото този бизнес е държан от престъпници,винаги първо трябва да ги осъдите преди да вземете нещо!?
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КХМЕРКА И СЪЩО БУДИСТКА - момче имаш нужда от помощ
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Това с компаса и барута е същото като с българското кисело мляко . Легенди .
14
0
 
0
 
! Отговори
BA6BABAIT преди 4 години
НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ kinet.club НАПИШЕТЕ
13
0
 
0
 
! Отговори
BA6BABAIT преди 4 години
НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ kinet.club НАПИШЕТЕ
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До CAMBODIA POWERСамо ако спечелят световното по футбол . За пръви път виждам фен на нация която почити се самоунищожи по най бруталния познат в историята начин - с бухалки.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11 , Ми не е измислила ! Измисли компаса , европейците откриха света . Измислиха барута , европейците го сложиха в оръдията , монтирани на кораби. Сега пак без американските компоненти и без американския пазар ще приключат за нула време.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До CAMBODIA POWERПроблема е *** : Когато подражаваш губиш идентичност. Гогато не си себе си в това което правиш си обречен на провал. Опитай се да мислиш и работиш като китаец и създай нещо стойностно което да се използва от всички. Абсурдно нали ?
9
0
 
7
 
! Отговори
Ha преди 4 години
До Анонимен Разликата е обаче че това няма как да се случи когато имаш население 1.5милиярда.
8
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една костенурка трудно се качила на един клон и скочила . Ударила се лошо на на следващият ден пак оптала... същият резултат . След третият неуспешен опит две птички от съседното дърво си споделили : Време е да и кажем че е осиновена. Така е и с китай. Те никога не са измислили нищо сами . Дори методите на управление са западни. В момента в който печалбите намалеят са обречени.
7
2
 
4
 
! Отговори
бъдеще преди 4 години
Германия и САЩ се ислямизират и западат, а първа България ще изчезне от картата на ЕС без булекзит а като население.

Спонсорирани публикации