New Dacia Duster

Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Европа

Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Европа

Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Европа

Реклама Honda ZR-V
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес обяви, че Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Europe Design (MMED), локализиран близо до Франкфурт, Германия, както и на поста вицепрезидент на развойния център Mitsubishi Motors R&D Europe (MRDE).

Хорхе Диез се е дипломирал в Кралския колеж по изкуства в Лондон. Зад гърба си има 18 години опит във Volkswagen Group, където отговаря за екстериорния дизайн на SEAT, както и за автомобилния департамент в Audi Konzept Design, Мюнхен.

По време на кариерата си там той работи по разработката на модели като SEAT Leon, 20V20, Audi A7 и Audi TT. В частност, Audi TT се слави със световната награда за най-добър дизайн за 2007 г.

"Радвам се да обявя, че Хорхе Диез оглавява нашия дизайнерски екип в Европа." каза Цунехиро Кунимото, корпоративен вицепрезидент на дизайнерската дивизия в MMC. "Той съчетава както стратегическо мислене, така и креативност и лидерски способности. С нетърпение очаквам да видя положителните резултати от работата му в разрастващото се Европейско студио на бранда."

За Mitsubishi Motors Europe Design
Mitsubishi Motors Europe Design центърът е открит през 2014 г. и работи в тясна кооперация с другите студия в Токио и Оказаки. Мултикултурният ни екип разработва качествени проекти с по-засилено европейско влияние. Студиото е напълно оборудвано и работи на пълен капацитет. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Jeep

Jeep® AVENGER с урбанистичен дебют в София

Апр 25, 2024